LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nazovite gospođu doris. ona sigurno zna tko će kupiti LRH i hoće li uopće biti prodaje.

...povijest se ponavlja...

Liburnijski čelnici složni: Prodaja vlastitog paketa dionica LRH-a zasad nije u igri
Vaš link …

Ja iz teksta nisam zaključio da oni ne bi prodali, kada se pojave pare onda se priča brzo mijenja, ipak su to političari…

Novi list i dalje vodi bitku protiv vlasnika LRH-a.

“Zatvarajući hotele, Opatiju su pretvorili u sezonsku destinaciju, smanjivanjem broja zaposlenih srozali su razinu kvalitete usluge u ugostiteljstvu i turizmu, a čini se da je jedina intencija bila pokazati odlične poslovne rezultate i uspješnu financijsku firmu.”

Liburnijski čelnici složni: Prodaja vlastitog paketa dionica LRH-a zasad nije u igri
Vaš link …

Tako su gugutali i prije i onda prvom prilikom pomogli ostoji kod prodaje LRHC (nisu prodali onu jednu dionicu) i tako ostavili male na cjedilu … zajedno s njihovim umirovljenicima u koje se dujmic tako cesto zaklinjao da ce braniti njihovu imovinu od drugih.
ma lazljivci ti iz opatije da to svijet nije vidio.

Kako im ide ovo “srozali su razinu kvalitete usluge u ugostiteljstvu i turizmu” i ovo “odlične poslovne rezultate i uspješnu financijsku firmu” skupa??

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Kako im ide ovo "srozali su razinu kvalitete usluge u ugostiteljstvu i turizmu" i ovo "odlične poslovne rezultate i uspješnu financijsku firmu" skupa??

Ide kad komunisti pišu o kapitalizmu.

Kako im ide ovo "srozali su razinu kvalitete usluge u ugostiteljstvu i turizmu" i ovo "odlične poslovne rezultate i uspješnu financijsku firmu" skupa??

Ide kad komunisti pišu o kapitalizmu.
[/quote]

postoje određeni ljudi u RH koji u svemu vide komuniste. znaš li uopće što je to komunizam.
a što se tiče usluge, u pravu su. usluga u opatiji, a to se ne tiče samo LRH, nego posebno milenij hotela je na razini 2-3 zvijezdice, a nipošto 4 i 5.
što god pitaš u tim hotelima, oni nemaju. usluga u mileniju je tako smotana, tako loša, da to još nisam vidio. LRH nimalo ne zaostaje za time , u negativnom smislu. jedina pozitivna stvar u LRH je upravo taj tvoj komunizam. naime, jednom sam naišao u jedan hotel LRH i te tete iz komunizma su me počastile večerom (neću sada reći da je to zato što sam jako lijep), a zapravo sam samo došao po nešto kod jedne osobe koja je tamo večerala. eto, to je komunizam, ali ja komuniste još nisam upoznao. upoznaj me ti s njima molim te.

Eh del sad smo se prvi put razisli nemoj ici lijevo na krizanju staze ipak smo mi dion. A ne proleteri

Eh del sad smo se prvi put razisli nemoj ici lijevo na krizanju staze ipak smo mi dion. A ne proleteri

nisam ja ni lijevo ni desno, samo naprijed.

>tete iz komunizma su me počastile večerom (neću sada reći da je to zato što sam jako lijep)
a ja vec pomislio da si im pokaza svoej legendarne zute kupace po kojima te se navodno moze prepoznati na opatijskim plazama

Danas solidan promet, 48 dionica, 176 tisuča kuna, do siječnje mjeseca se iskazuje interes za kupnju LRH…a onda do ožujka se prikupljaju neobavezujuće ponude…
slični postupak je bio za HMST i HIMR samo što je njih prodavala država a ovdje se radi o privatnoj imovini….

New Report

Close