LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Imamo novog analitičara. Bravo Igore, vrsno si ovo proučio…

Da li na godišnjm nivou biti i jedne kune netto dobiti???
Totalno razočaranje.A možda i nije,jer je LRH ionako radila za brokve!!!
Puno zujanja,malo meda.
Ako ne bude preuzimanja ide prema BV cca 3000 kn.

zabuna (kraj radnog vremena): rast prihoda 20 milja

evo komentar iz kons

www.lociraj-popust.com

Sve u svemu jedno veliko razočarenje.
Bez da idem u detalje, što preporučujem naravno, dobit u ovakvoj turističkoj godini u 3. kvartalu je manja nego prošle što je po meni neugodno iznenađenje.

Naravno da će sekta sada reči da nije tako i izvući podatke koji odgovaraju kako bi se situacija prikazala boljom, no što je tu je.

3. kvartal 2014 dobit +98,1 mil
3. kvartal 2015 dobit + 92,7 mil.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Mi kao da ne gledamo ista izvješća??

Rast ukupnih prihoda 36,6 mil tj 11,7%
Rast prihoda iz poslovanja 62,9 mil tj 22,7%

To je nekome loše?
Troškovi su rasli gotovo istom stopom kao i poslovni prihodi.
Istina marža je prošele godine ispala 48% ali tko prati zna da je ta zarada bila od prodaje imovine i presude, a ne od posovanja.

No baš me zanima što ćete onda pisati kad po završnom iskažu enormu zaradu i dobit od prodaje imovine? Tad će se naravno to izbijati jer je jednokratno 🙂

Nemoj misliti na m2!

Dali ste primjetili da je na ZSE objavljeno izvješće na engleskom ??

Nemoj misliti na m2!

Nekako sam dojma, da nije bilo Cavtata, da bi ovo bila katastrofa, no zahvaljući Cavtatu, i u nešto manjoj mjeri Portorožu, izvješće i liči na nešto… sad se samo zapitajte, što će biti sada kad Cavtata više nema?!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

ja stvarno ne znam da li mi gledamo isto izvješće…

www.lociraj-popust.com

Nekako sam dojma, da nije bilo Cavtata, da bi ovo bila katastrofa, no zahvaljući Cavtatu, i u nešto manjoj mjeri Portorožu, izvješće i liči na nešto… sad se samo zapitajte, što će biti sada kad Cavtata više nema?!

Ti se zapitaj šta će bit kad se proknjiže ove silne vile koje su se prodale 1. listopada.

Ti se zapitaj šta će bit kad se proknjiže ove silne vile koje su se prodale 1. listopada.
[/quote]

i kad se izgrade nova tri hotela…

www.lociraj-popust.com

Mi kao da ne gledamo ista izvješća??

Rast ukupnih prihoda 36,6 mil tj 11,7%
Rast prihoda iz poslovanja 62,9 mil tj 22,7%

To je nekome loše?
Troškovi su rasli gotovo istom stopom kao i poslovni prihodi.
Istina marža je prošele godine ispala 48% ali tko prati zna da je ta zarada bila od prodaje imovine i presude, a ne od posovanja.

No baš me zanima što ćete onda pisati kad po završnom iskažu enormu zaradu i dobit od prodaje imovine? Tad će se naravno to izbijati jer je jednokratno 🙂

Nemojte pisati gluposti, ja pišem o dobiti a vi o prihodima.
Valjda je bitno da uz prihode postoji neka dobit zar ne?
A ne da prihodi rasu i dobit pada, bitno da su se troškovi za zaposlenike povećali.

Ako vam je toliko do prihoda što se ne počnete baviti Petrokemijom i sl. dionicama. Strašno kada netko ne želi zbog toga što je dioničar priznati da je nešto kakvo je – loše.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close