Po meni ovo je Ostoji dobra cijena za kupnju LRHC i možemo očekivati javnu ponudu za preostale dionice, a kako se već piše da ima 10 kupaca za LRH, to će biti kao i sa ovim natječajem za vile, prvo se vidjelo tko bi šta kupio a onda se raspisao natječaj….znači i to je samo da se vidi da li netko nudi više od već ponuđenog, to bi moglo biti gotovo do kraja godine….
Jos deset dana je do skupstine snho. Mozda ako ne bude info o odkupu dionica lrhc kakav dionicar jednostavno stavi snho podjelu na hold.
Nekako se i meni čini da bi se SN Pectinatus, SN Alfa i SN Gama mogli pripojiti u budućnosti.
Da je tako onda ne bi postojala gama i alfra vec samo jedan. Ne bih rekao da je njima sudbina ista.
Ovo je već odavno dogovoreno i sada je odigrano. Politika i Ostoja ruka pod ruku. Političarima treba lova za izbore, a Ostoja je to dobro utržio. Sad očekujem da po istoj cijeni izgura i nas male dioničare jer mu je to daleko povoljnije nego što će biti za godinu, dvije…
Nekako se i meni čini da bi se SN Pectinatus, SN Alfa i SN Gama mogli pripojiti u budućnosti.
Da je tako onda ne bi postojala gama i alfra vec samo jedan. Ne bih rekao da je njima sudbina ista.
[/quote]
Ne moraju se sve dionice spojiti. Zato se i SN dijelio na 4 a ne na dvije. Meni je najizgledniji scenaiji da od ovih grčkih dionica SNHO-a dvije će nestati kada se proda LRH (kako god da se proda), a od ostale dvije jedna bi se mogla spojiti sa PCTS zajedno sa LRHC, a druga SN-grčka sa LULG.
I tako bi na kraju mogli od 3 početne dionice (SNHO, LRH i HCVT) doći na 2 (PCTS i LULG) odnosno 3 (LRH, PCTS, LULG).
P.S. Samo jedna mogućnost i moj trenutni pogled na stvar.
Spajanja ce biti sigurno, jer je to racionalno kao i svaki potez do sada….
sada je samo pitanje kako tko i sa kime. Postoje 3 moguca scenarija, uzmite whiteboard i crtajte, doci ce te na iste ideje ko i ja
nema objave kad opatija nije prodala +1 dionicu to je njegova dobra volja
nažalost krešo je u pravu
Nema OBAVEZE objave ponude. Al to ne znači da je neće biti! To ne znamo.