LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sada matek iz hanfe nastupa

Po meni ovo je Ostoji dobra cijena za kupnju LRHC i možemo očekivati javnu ponudu za preostale dionice, a kako se već piše da ima 10 kupaca za LRH, to će biti kao i sa ovim natječajem za vile, prvo se vidjelo tko bi šta kupio a onda se raspisao natječaj….znači i to je samo da se vidi da li netko nudi više od već ponuđenog, to bi moglo biti gotovo do kraja godine….

nema objave kad opatija nije prodala +1 dionicu to je njegova dobra volja

nažalost krešo je u pravu

Nekako se i meni čini da bi se SN Pectinatus, SN Alfa i SN Gama mogli pripojiti u budućnosti.

Jos deset dana je do skupstine snho. Mozda ako ne bude info o odkupu dionica lrhc kakav dionicar jednostavno stavi snho podjelu na hold.

je što to znači da samo zarobljeni svi u lrhc još par godina borba sa darkom je iscrpljujuća

Nekako se i meni čini da bi se SN Pectinatus, SN Alfa i SN Gama mogli pripojiti u budućnosti.

Da je tako onda ne bi postojala gama i alfra vec samo jedan. Ne bih rekao da je njima sudbina ista.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Treba neki fond preuzet 25% lrh od dujmica. Mislim da bi taj dao i po 2000kn.

Ovo je već odavno dogovoreno i sada je odigrano. Politika i Ostoja ruka pod ruku. Političarima treba lova za izbore, a Ostoja je to dobro utržio. Sad očekujem da po istoj cijeni izgura i nas male dioničare jer mu je to daleko povoljnije nego što će biti za godinu, dvije…

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Da je tako onda ne bi postojala gama i alfra vec samo jedan. Ne bih rekao da je njima sudbina ista.
[/quote]
Ne moraju se sve dionice spojiti. Zato se i SN dijelio na 4 a ne na dvije. Meni je najizgledniji scenaiji da od ovih grčkih dionica SNHO-a dvije će nestati kada se proda LRH (kako god da se proda), a od ostale dvije jedna bi se mogla spojiti sa PCTS zajedno sa LRHC, a druga SN-grčka sa LULG.

I tako bi na kraju mogli od 3 početne dionice (SNHO, LRH i HCVT) doći na 2 (PCTS i LULG) odnosno 3 (LRH, PCTS, LULG).

P.S. Samo jedna mogućnost i moj trenutni pogled na stvar.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Spajanja ce biti sigurno, jer je to racionalno kao i svaki potez do sada….

sada je samo pitanje kako tko i sa kime. Postoje 3 moguca scenarija, uzmite whiteboard i crtajte, doci ce te na iste ideje ko i ja

nema objave kad opatija nije prodala +1 dionicu to je njegova dobra volja

nažalost krešo je u pravu

Nema OBAVEZE objave ponude. Al to ne znači da je neće biti! To ne znamo.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

New Report

Close