Bome Ostoja ne gubi vrijeme, sada čekam javnu ponudu za LRHC i istiskivanje za HCVT…..
Dalibor je rekao da će ići javna ponuda….
… kako mi se čini (ako nije kako gore kaže Kresso!?) jedino ostaje “usis” SN-D-a od strane PCTS!!? (:O#… ‘z levog u desni pocket…
@KressoM: moguce – jeli je kakva praksa o tome? Ja sam pored toga pomislio i da su to napravili, da jim neko ne bi dignio tecaj na burzi (3 mjesečni prosjek).
U LRHC ide spajanje PCTS i potrebitih izvedenica SNHO, kao sta se dogodilo sa KOEF i RIVP(Babin kuk itd)….
Ovo mi se cini kao Copy Paste.
Isto mozete ocekivat i sa LRH
@KressoM: moguce – jeli je kakva praksa o tome? Ja sam pored toga pomislio i da su to napravili, da jim neko ne bi dignio tecaj na burzi (3 mjesečni prosjek).
Mislim da ne bi tromjesecni prosjek imao utjecaja jer ne bi bio reprezentativan.
Tako da, meni se cini da je Kresin razlog blizi stvarnom.
Ako vama 61.85% od X je 100 mil€ = 4000 kn po dionici?
dakle za sada ništa od prodaje LRH a LRHC će se stabilizirati ispod ostojine cjene da ne razapnu dujmića 🙂
Da li su možda Nova Liburnija d.o.o. ili Grad Opatija ili već netko trebao raspisati natječaj za prodaju 25% dionica LRHC-a. Npr. Grad Opatija prodaje kuću i dvorište u Ičićima
http://www.opatija.hr/hr/natjecaji/natjecaj-za-prodaju-nekretnina,2700.html [opatija.hr]
stave početnu cijenu od 4000000 kn? Možda su i ovdje mogli staviti početnu cijenu od 67000000 kn pa možda bude još zainteresiranih?
Usporedbe radi da li cca. 17 kuća u Ičićima vrijedi kao 25% svih hotela u Cavtatu i Portorožu?