LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ima netko članak pa da ga stavi, nema ga na web-u

www.lociraj-popust.com

Osobno mislim da je to cijena za njega tj za SN alfu i gamu tj 55,5% od 61,… pa u prijevodu traze nesto vise od 7000 po dionici 😀
za osnovnu LRH 😀

Ovo bi vise imalo smisla. [emo_smijesak]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

http://www.pressreader.com/croatia/vecernji-list-hrvatska/20151015/282226599562237/TextView

www.lociraj-popust.com

Osobno mislim da je to cijena za njega tj za SN alfu i gamu tj 55,5% od 61,… pa u prijevodu traze nesto vise od 7000 po dionici 😀
za osnovnu LRH 😀

Ovo bi vise imalo smisla. [emo_smijesak]
[/quote]
A najvise bi imalo smisla da je novinar zatrazio da Ostoja precizira sto tocno misli pod time. ali za to treba biti upucen u materiju…

taman sam se navuko na 10 ono ode na 4

Hotel Ičići projekt – natječaj

Nemoj misliti na m2!

valjda su onda prodali nešto nekretnina 🙂

www.lociraj-popust.com

Nastavno na činjenicu da sa radovima na izgradnji objekta najranije možemo početi 15.9.2016.
dinamika je sljedeća:
1.11.2015. – početak izrade idejnog projekta.
1.2.2016. – predaja idejnog projekata – početak izrade glavnih projekata
1.5.2016. – predaja glavnih projekata i kompletne dokumentacija za tenderiranje te predaja
projekta na suglasnosti .početak izrade izvedbenih projekta, raspis javnog natječaja za
izvođenje i opremanje
1.6.2016. – prikupljene sve suglasnosti i posebni uvjeti na glavni projekt
15.6.2016. – predaja zahtjev za izdavanje g.d
1.8.2016. – predaja izvedbenih projekata sa izvedbenim troškovnicima (kontrola tender
dokumentacije te zadnji krug pregovora sa izvođačima)
1.9.2016. – izdana g.d.
15.9. početak radova temeljem pravomoćne g.d.

valjda su onda prodali nešto nekretnina 🙂
[/quote]

to za ičiće zaraditi će slijedeće godine 🙂 ovo od nekretnina koje su oglašene treba se potrošiti ove godine 🙂

Ajmo malo razmišljati oko Ićića:
– šta se može dobiti za 10 mio EUR? Po meni će to biti više prema Smart selection brandu nego premium brandu.
– puna funkcionalnost sa 2018 ili se već cilja da je moguće napraviti do 30.4.2017?
– Ako se misli potrošiti 10 mio EUR na tome… (i to tek druga polovina 2016 te 2017) šta se onda desi sa novcem koji je došao sa ovom prodajom nekretnina (nekih 20 mio eur)?
– kad vidim ovako zastavljen projekt, svakako sam pomislio, da to rade profesionalci. Kao da se na neka način postavlja standard poslovanja: dobra priprema projekta => javni tender => izrada => poslovanje.

Šansa da on dobije 100 mil € za ovih 61,85% je ravna nuli. Ako znamo da su zadnje transakcije išle po EBIT 11, ovo što on traži je utopija… Uostalim, to piše i u članku…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Šansa da on dobije 100 mil € za ovih 61,85% je ravna nuli. Ako znamo da su zadnje transakcije išle po EBIT 11, ovo što on traži je utopija… Uostalim, to piše i u članku…

Nedostaje ti DA.

Valamar Riviera preuzima 83,82 posto Hotela Baška za 24,1 milijuna eura

“U skladu s predloženim ugovorom, udjelničari triju društava, Mirta Bašćanska d.o.o., Vala Bašćanska d.o.o. i Baškaturist d.o.o., prodali bi svoje udjele za ukupno 24,1 milijuna eura (ili 183,1 milijuna kuna). Predložena transakcija podrazumijeva vrijednost dionice Hoteli Baška d.d. od 96 EUR odnosno približno 730 kuna po dionici, što znači da je vrijednost kompanije procijenjena na razini od gotovo 10 puta EBITDA iz 2014. godine.

Mojedionice LRH 4.800 kn

P/EBITDA 9,67

To je s q2 rezultatima, ne s q3 rezultatima.

New Report

Close