po meni Opatija & Co. će trebat "provjeriti tržište" i ne prodati prvome koji dolazi (SNHO ili sateliti) ako ne žele za nekoliko godina odgovarati na vrlo neugodna pitanja na vrlo neugodnim mjestima…
Zato ce Ostoja objaviti javnu ponudu po cijeni koju im izracuna ZABA da vrijedi LRHC i svi zadovoljni….
Ovaj tjedan moglo bi biti objavljeno izvješće za 3Q
Mislim da tu neće biti nekih iznenađenja jer manje više znamo okvire u kojima se krećemo, no nije loše da vidimo prolazno vrijeme 🙂
rezultate si nam ti rekao 😀
sad nam je napeto što su prodali od nekretnina i po kojoj cijeni 🙂
i onda da znamo šta misle s tim novcima 😀
Ovo je nakon isplate dividende pa je eliminiran efekt iste. A znamo da SNHO ima podršku blogera? Razlika je preko 40% !?!?
A dioničari SNHO svakdnevno nas uvjeravaju da je SNHO već i prije bio previše diskontiran u odnosu na LRH. Znači li to da oni u to vjeruju i potkrepljuju to kupnjom ili ne vjeruju pa i sami prodaju i ruše cijenu?
Vidimo, da novac ulazi u RIVP, tako da se možemo nadati, da će to podići zanimanje i za ostale turističke barke – to znaći da ako budemo dugo gledali ovaj 3600 – 4600 rupu na LRH onda ćemo skoro vidjeti, da će se to pomicati prema 4000…
i pitanje za znalce: danas je lrh već podjelana. to znaći, da kad se objavi 3q, biti će samo Opatija. A Cavtat i Portorož? trebamo sačekat listiranje dionice?
Pa podjela je u TS izvršena 2.10. a u SKDD se provodi 13.10. Meni bi bilo logično da se za 3Q još daje zajedničko izvješće? S druge strane bilanca se dijelila po stanju na 1.1. pa ima rezona da budu i odvojena izvješća.
Prošle godine nije trebalo ići izvješće za KORF pa su ga svejedno dali. Tako i ovdje, čak i da nema obaveze da daju konsolidirano, možda ga bude…
Izgleda da je ZSE malo “zaspala” jer za danas stvarno nema razloga da dionica nije uvrstena. sve je jako lose iskomunicirano i izvedeno prema javnosti.
moram reci da su to prilicno veliki propusti na zse (to je ipak I kotacija!) za koje ionako nitko nece odgovarati.
gužva na prodaji na 5000 he he
kao da se na onih 4800 dobije LRHC-R-A 🙂
Ako LRH ide po 5500 uskoro onda je to dobra prilika za fondove. jer sada ispada da ima i kolicine!