LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo jednostavni ovako. Danas SKDD ne zna kome bi išle dionice. Jer su spori i zaostaju 2 dana. Oni će 13.10. znati tko je imao 7.10. dionice LRH i njima će dati nove dionice. A iz tog razloga se danas trguje dionicama LRH bez LRHC. Jel sad jasnije?

Mogu pokušati nacrtati šemu kome nije jasno.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

U SKDD-u je danas jednostavno 6.10. i vrijedno upisuju transakcije tog dana. Zaostaju 2 dana. Njima se 7.10. još nije dogodio.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

koja trgovina nema nas ni na 3800 ni na 4500 tko ima od malih hrabr. prodati ako je cijena 5+ u ovoj nesigurnoj klimi (zse) neka se stavi prodaja na 4000 pa će se trgovati dali care sve si pogodio kakav guru

Pitanje za sve tu, koji se razumiju u odgovor, a tice se naravno, diobe LRH. Dakle, LRH se sada cijepa u maticnu firmu i LRHHC cije dionice sutra pocinju kotirati na ZSE u redovnoj kotaciji. U mjesecima koji slijede pretpostavljam da ce opcine prodati svoj dio LRHHC Ostoji, zbog cega bi on trebao dati javnu ponudu, a cijena bi trebala biti ona po kojoj je i od opcina otkupio vecinski paket.

***Grad Opatija i 3 općine već su angažirale brokere Zabe i odvjetničko društvo Madirazza&partneri iz Zagreba jer ne namjeravaju zadržati svoje udjele u LRHHC… nemora biti da će njihov udjel kupiti Ostoja jer im za to onda brokeri nebi trebali, dovoljni su im odvjetnici… i da sam na Ostojinom mjestu ziher sad nebi kupovao taj udjel kad je cijena na vrhuncu nego bi pričekao jeftiniju priliku

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

mislim da ivi iz emaju zabe nemaju pojma i zeznut ce opatiju

cijena na burzi bude 670 kn je a dali govori na 2000 nek se nađu na sredini

1000-1300 realka ako ivo proda ispod mogao bih s pantićem u cjorku

po meni Opatija & Co. će trebat “provjeriti tržište” i ne prodati prvome koji dolazi (SNHO ili sateliti) ako ne žele za nekoliko godina odgovarati na vrlo neugodna pitanja na vrlo neugodnim mjestima…

Zato jer te dionice još ne postoje! Biti će to provedeno 13.10.

Jeli to avtomatsko? naime: podjela i onda listiranje novih dionica na burzu?

[/quote]

to su dva koraka neovisna jedan o drugom – podjela nema nikakve veze sa izlistavanjem.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

po meni Opatija & Co. će trebat "provjeriti tržište" i ne prodati prvome koji dolazi (SNHO ili sateliti) ako ne žele za nekoliko godina odgovarati na vrlo neugodna pitanja na vrlo neugodnim mjestima…

Ma daaaaaaaaaaaaaaj, ko da u našoj državi ko pita za odgovornost. Ne budite smješni.

moj skromni dvoznamenkasti IQ ovo nemre shvatiti… [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Danas recimo mozes kod biljeznika trgovati s tim dionicama…
Smijesno ali je tako.
A sto ZSE nije uvrstila … to je sada vec povijesni problem i animozitet izmedju SKDD i ZSE.
U svakom slucaju teoretski se i danas mogu prodati te dionice ali ne preko burze a skdd ih mora proknjiziti.

Evo danas smo napunili 1000-tu stranicu na forumu … valjda je i to znak interesa i vrijednosti …

funky, kazete da se teoretski mogu i danas dionice prodati… a kako da ja (recimo kupac) provjerim je li prodavač zaista vlasnik tih dionica?? i da nije u utorak ili srijedu prodao LRH i sad mi uvaljuje LRHC koji nikad neće ni dobiti?!?
ja to ne mogu provjeriti, jer mogu jedino u SKDD uzeti stanje s datumom 7.10 koje je zapravo stanje od 5.10.

ali to vam je sve već kressoM rekao.

Ni u SKDDu njih nema. Pa zašto su onda u obavijest stavili, da "Prvi dan trgovanja za koji se obavlja namira u SKDD-u dionicama izdavatelja LRH HOTELI
CAVTAT d.d., oznake: LRHC-R-A, pojedinačnog nominalnog iznosa od 670,00 HRK je 9. listopada 2015. godine."???
Mala konfuzija.

Pregled aktivnih izdavatelja, SKDD

LRH LIBURNIA RIVIERA HOTELI D.D. OPATIJA 02.03.2001 15.03.2001
LRHC LRH HOTELI CAVTAT D.D. OPATIJA 06.10.2015 06.10.2015

New Report

Close