LRH-Ostoja prodaje…premija za preuzimanje,lagani diskont zbog smetnje-grad 0patija ,CIJENA 4,xxx
LRH CAVTAT-oSTOJA kupuje?GRAD 0PATIJA prodaje,diskont za preuzimanje….slijedi li rušenje na 400,moguće
Pričekajmo trgovamje.Početni Bid i ASK bi trebali formirati najveći dioničari SNHO.Nemam dionice i želim da eventualno preuzimnje LRH i LRH Cavtat prođe po što većoj cijeni.
@lopina, ja te čekam na Vjesniku, nije loiburnia dionica tvog tipa, prije svega je četveroznamenkasta, to je ozbiljan novac… 😀
što sam rekao nema prodaje na lrh kad je darko rekel 5+
-10% 4500 a ni kupnje svi grat a nema ni kod ive
Zato jer te dionice još ne postoje! Biti će to provedeno 13.10.
LRHC još nije uvršten. Mislim, da sada bi trebala uprava LRHC dati zahtjev na burzu… ali mislim, da će to još trajati.
Zato jer te dionice još ne postoje! Biti će to provedeno 13.10.
Jeli to avtomatsko? naime: podjela i onda listiranje novih dionica na burzu?
Podijelili će se 13.10. na osnovi tko je imao LRH. A što se tiče uvrštenja, to ne znam. Trebalo bi pogledati primjer ZLAR/HZLA. Ja sad nisam kod kompa pa ne mogu…
Ni u SKDDu njih nema. Pa zašto su onda u obavijest stavili, da “Prvi dan trgovanja za koji se obavlja namira u SKDD-u dionicama izdavatelja LRH HOTELI
CAVTAT d.d., oznake: LRHC-R-A, pojedinačnog nominalnog iznosa od 670,00 HRK je 9. listopada 2015. godine.”???
Mala konfuzija.
Nije konfuzija. Lijepo piše da će biti provedeno 13.10. Jer sada se još ne zna tko će dobiti dionice jer se dijele prema stanju od 13.10. Danas je 9.10. Danas je provedeno ono što je trgovano 5.10. Kuzite? Jer ide T+2.
Nema ih na SKDD-u jer još ne postoje.