Je ljudi su ovce od koga da kupe ako je dali izracuno da vridi 2000 neka stavi na 700 pa da vidimo u petak koliko i kak moj Joza pa nije zaba veslo sisi
LRHC-r-a ostoja preuzima kroz sng i kupuje od opatije ??? ili tako nekako
Ne treba talasat, mozda se netko i upeca pa ponudi jeftinije. Prije mjesec dana se lrh nudila po 3900kn
Reklama agenta 007 snimana u Opatiji. Kazu u TZ da ima dosta upita za snimanja video uradaka.
Agent 007 na Kvarneru: Opatija kulisa za reklamu piva koje pije James Bond
Ne znam jel itko gleda rtl dnevnik
Vele da su brojkeza istru i kvarner brutalne
A ako sam dobro polovio, kraj 9 mjeseca na kvarneru biljezi 3% vise dolazaka nego u cijeloj (rekordnoj) 2013 godini
Ja sam polovio drugacije. Zenska je rekla da sva mjesta za 9mj broje 30 do 40% vise dolazaka. Nabrojala je opatiju, krk, losinj..
Pitanje za sve tu, koji se razumiju u odgovor, a tice se naravno, diobe LRH. Dakle, LRH se sada cijepa u maticnu firmu i LRHHC cije dionice sutra pocinju kotirati na ZSE u redovnoj kotaciji. U mjesecima koji slijede pretpostavljam da ce opcine prodati svoj dio LRHHC Ostoji, zbog cega bi on trebao dati javnu ponudu, a cijena bi trebala biti ona po kojoj je i od opcina otkupio vecinski paket. Cisto tehnicko pitanje – kako se to realizira, tj prodaja LRHHC ako ce mi cijena odgovarati? Da li samo prodajem preko svojeg brokera dionice kao i uvijek, a na burzi ce ionako biti zacementirana ta cijena iz javne ponude (kao sada za VERN) ili procedura ide drugacije? Pretpostavljam da imam mjesec dana za odluku? Zahvaljujem na odgovorima.
Pitanje za sve tu, koji se razumiju u odgovor, a tice se naravno, diobe LRH. Dakle, LRH se sada cijepa u maticnu firmu i LRHHC cije dionice sutra pocinju kotirati na ZSE u redovnoj kotaciji. U mjesecima koji slijede pretpostavljam da ce opcine prodati svoj dio LRHHC Ostoji, zbog cega bi on trebao dati javnu ponudu, a cijena bi trebala biti ona po kojoj je i od opcina otkupio vecinski paket. Cisto tehnicko pitanje – kako se to realizira, tj prodaja LRHHC ako ce mi cijena odgovarati? Da li samo prodajem preko svojeg brokera dionice kao i uvijek, a na burzi ce ionako biti zacementirana ta cijena iz javne ponude (kao sada za VERN) ili procedura ide drugacije? Pretpostavljam da imam mjesec dana za odluku? Zahvaljujem na odgovorima.
Ukoliko bude ponuda, dobiti ćete doma obavijest i papir i ako ju želite ispuniti to potpišete ovjereno kod javnog bilježnika i pošaljete u SKDD. Ili odete osobno tamo i predate zahtjev (tada ne treba ovjera kod jadnog bilježnika). A opcija prodaje na burzi vam uvijek ostaje, to nema veze s ponudama za preuzimanje. Ako prodate na burzi obično bude manja cijena, ali novce dobijete odmah, dok kod ponude za preuzimanje trebate čekati mjesec dana koliko traje ponuda + dva tjedna kada vam sjedaju novci.
U slučaju da želite prihvatiti ponudu za preuzimanje, dionice moraju biti u slobodnoj poziciji, tj. odregistrirane od brokera.