Ne razumijem ovo čekanje na kupnjji. 100 kn je bitno? Pa danas kupujete LRH po 5% nižoj cijeni nego što se prodaje samo liburnijski dio, a ostaje vam LRHC koji će za godinu dana kad objave prve rezultate vrijediti bar 1500 kn.
Ne razumijem ovo čekanje na kupnjji. 100 kn je bitno? Pa danas kupujete LRH po 5% nižoj cijeni nego što se prodaje samo liburnijski dio, a ostaje vam LRHC koji će za godinu dana kad objave prve rezultate vrijediti bar 1500 kn.
pravo je pitanje – koliko će pasti donica 09 zbog izdvajanja cavtata tj. što je u ovom trenutku pristojna cijena za lrh cavtat. 1500 kn nije, nominala nije, bit će zanimljivo jer dok to ne ispliva na površinu netko će skupo kupovati ili jeftino prodavati ili obrnuto.
pravo je pitanje – koliko će pasti donica 09 zbog izdvajanja cavtata tj. što je u ovom trenutku pristojna cijena za lrh cavtat. 1500 kn nije, nominala nije, bit će zanimljivo jer dok to ne ispliva na površinu netko će skupo kupovati ili jeftino prodavati ili obrnuto.
[/quote]
pa da se cavtat vrednuje 0 kn, još uvijek bi se iplatilo kupiti LRH po ovoj cijnu, a u odnosu na onu koja je spominjana po medijima…
[/quote]
pa da se cavtat vrednuje 0 kn, još uvijek bi se iplatilo kupiti LRH po ovoj cijnu, a u odnosu na onu koja je spominjana po medijima…
[/quote]
mene više zanima lrh cavtat jer u mutnome se lovi.
LRH i LRH Cavtat su dio vrijednosti SNHO. S obzirom na navedeno i sve sto se ovdje pise SNHO bi trebalo vrednovati puno vise. Ocekujem tzv. poravnanje vrijednosti. 🙂
Bas me zanima kako ce trziste podijeliti ovih 4800 kn.
4000 + 800 ili neku zanimljiviju kombinaciju 😀
Možemo malo špekulirati 🙂
Ja kažem, da će prvi poslovi biti u rangu
3800 + 700
a onda kada se izabere konzultat za LRH:
4200 + 800
objava 3q nece bitno promjeniti. osim ako cemo saznat malo vise oko nekretnina i zasto ce se koristiti novac…
Vidjet ćemo skoro. Samo ne znam koliko dugo ćemo čekat da če doči lrh.hcvt na burzu?