LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sad je vec preko 5.000 kn. Imate li vi pouzdane iznose? Na kraju, mozda bude i po 2.000 kn, nikad ne znas…

na kraju vjerovatno bude džabe…[emo_namigusa][emo_plazi]

www.lociraj-popust.com

Je analza je upravu treba srusit na 2000 koji k r daj dali i ti se fatas na sve provok. Ja mislim da cijena od 4500 odgovara svima nudi sigurnost a i nadu da ode na 6000 u brzoj budućnosti pot. Inves. Zaradu od 30%

lrh očekuje 100 m kn dobiti prije oporezivanja (izvor poslovni)

160 a ne 100

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/EPdnHj1tpkKksBU8XVoHuQ==.pdf
podjela društva …

Znači još danas se može kupiti ujedinjena LRH a od petka svaka dionica posebno…

Dalibore, po koliko bi se trebala tržiti dionica LRHC-R-A, mislim koja je realna cijena po sadašnjem stanju tržišta…

Kupis SNHO i nemas taj problem, jos uvijek:)

ajmo svi prodat lrh i kupit snho – bloger a i ivan tako žele 🙂

sa snho uopće nemaš problem zavrti ti se u glavi od dijeljenja i množenja 😀

izgleda da obavijest o dijeljenju (do sada) nije rezultirala trgovinom

slijedeće što se čeka je informacija oko prodaji nekretnina – a to bi moglo slijedeći tjedan

a onda će brzo i 3Q rezultati

www.lociraj-popust.com

Znači još danas se može kupiti ujedinjena LRH a od petka svaka dionica posebno…

Dalibore, po koliko bi se trebala tržiti dionica LRHC-R-A, mislim koja je realna cijena po sadašnjem stanju tržišta…

Iz SKDD propcenja:
Prvi dan trgovanja za koji se obavlja namira u SKDD-u dionicama izdavatelja LRH HOTELI CAVTAT d.d., oznake: LRHC-R-A, pojedinačnog nominalnog iznosa od 670,00 HRK je 9. listopada 2015. godine.
[emo_namigusa]

e baš me zanima hoće li se do kraja dana poklopiti ovi veći nalozi do 5 kila[emo_beztona]

www.lociraj-popust.com

New Report

Close