LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Podjela SNHO [/url]

Ovo sve već znamo, ali evo sada novinar i malo konkretnije daje brojku po kojoj se u Opatiji očekuje otkup paketa u LRH-HC

60-70 mil kuna je između 800 i 920 kn po dionici.

Nitko nije išao na otvaranje ponuda danas?

Nemoj misliti na m2!

@daliborop, kako se lose vidi ovaj + u potpisu, skoro pa izgleda kao -.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Razmišljam o LRH Cavtat i po meni očekivani slijed događaja je sljedeći;

26.10.2015. je Skupština SNHO na kojoj se SNHO dijeli, nakon toga Ostoja postaje večinski vlasnik u LRH Cavtat. Grad Opatija će do tada imati procjenu Zagrebačke banke koliko vrijedi dionica LRH Cavtat, i s obzirom koliko se to procjeni toliko će grad Opatija i općine tražiti. Onda će Ostoja objaviti Javnu ponudu za otkupih svih dionica LRH Cavtata na koju ponudu će se javiti znaći grad Optija, vjerojatno i CERP,i ovi fondovi koji su unutra i onda ni nama malima neće ostati ništa drugo nego prodati jer će Ostoja preći 90% vlasništva….

to bi sve moglo biti jako brzo,do kraja ove godine…

po meni darko treba napravit istiskivanje iz cavtata i tek onda objavit ponudu

onda ima šanse da i nas istisne

Za istiskivanje mu treba 95%, sa svojim, opatijskim i CERP ima 90,58%

Mislio sam iz hcvt samo njih

Isti su omjeri udjela.

e pa nije ako istisne hcvt firma je čista opatija ima 25+1 na samoj prodaji i sa nekim fondovima i malima mogao bi doci do 92% ovako ako ne bude nemora ići ponuda za hcvt za ostale dioničare pošto opatija nema 25+1 u hcvt

Izvršena je podjela http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/J7xk2t6p24N3h8ObRmFPNg==.pdf

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

znači danas je zadnji dan ili je bio jučer

prošla podjela

www.lociraj-popust.com

ali sa kojim datumom burza je trebala zaustavit poslovanje ako je od danas podijela

New Report

Close