LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo, da ti pomognem, ako si lijen čitati: više nego jasno je da to nikako nije jasna stvar i da imaš argumenata za i protiv koliko oćeš, al do većeg omjera "za i protiv" od 49,99:50,00 nećeš doći (onih 0,01 je za "ni jedno ni drugo" [emo_namigusa]!

Joj sto volim gledati kada se prosipaju brojevi na ovaj nacin-prava milina od vjerodostojnosti.
[/quote]
Joj, dragi kolega… Zar zbilja? Brojevi? Ja sam “brojeve” tu upotrijebio samo da bi ilustriralo slikovito kakvo je raspoloženje na forumu u vezi onoga što je kolga pitao. A raspoloženje je takvo da se svi slažu da je LRH dobro ulaganje, a da se nikako nismo mogli složiti, niti ćemo se složiti, jel “bolje” LRH ili SNHO. Samo to….al očito sam trebao crtati, ako sam se htio slikovito izraziti… [emo_zacudjen][emo_beztona][emo_naivan]

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

ma samo razmišljam ova dali ima mogućnost da se pretvori u nenada

ova je priča izgleda gotova (pri kraju)

vidi ove 101 na kupnji koji sektaš

Koliko sam shvatio Dalibora kada je spominjao brzinu rada Riječkog suda, u iduča dva tjedna bi najkasnije trebala biti upisana podjela LRH na dvije firme…brzo ide vrijeme…

U četvrtak ističe rok za podnošenje ponuda za kupnju nekretnina.
Otvaranje ponuda u 14 h 1.10.
Za 15-20 dana dana izlazi izvješće za 3Q, a kako je zadnji puta trebalo oko 50ak dana da se u TS upišu odluke skupštine to je otprilike tu negdje.
Istovremeno najavljeno je da bi se ovih dana trebao izabrati i konzultant za prodaju.
Rekao bi da ćemo imati “oktoberfest” ove godine :))

Možda je i previše vijesti odjednom pa ljudi uopće ne vjeruju da se to događa?

Nemoj misliti na m2!

…Vidim da se radi prekovremeno na forumu da bi se uvalilo što više komada dok je "još vruće" (nogometnim zargonom) [emo_naivan]

Kolega kvart je potpuno u pravu. Ma di mi je bila pamet kupit 600 komada ovog ZJB-R-A. Ako ima itko,tko je zainteresiran za ove dionice neka se javi porukom i ostavi mi ime,prezime i broj OIBa da mu ih mogu darovat. Imat dionice ZJB-R-A je ogroman psihicki teret.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Naravno…

Vidim da se radi prekovremeno na forumu da bi se uvalilo što više komada dok je "još vruće" (nogometnim zargonom) [emo_naivan]

Ajde ti momčino odaberi jednu dionicu pa piši o njoj koliko god hočeš…

Na mojih 250 komada dobiti ću još toliko LRH Cavtata za koji bi Ostoja u javnoj ponudi mogao nuditi bar 900 kn što mi daje preko 200 tisuča kuna i onda mi ostane još LRH Opatija koja če vrijediti barem onoliko koliko sam je platio prije godinu dana, znači LRH Cavtat mi je kao izvanredna dividenda od preko 200 tisuča kuna, pa nije loše…

Naravno hvala Daliboru koji mi je skrenuo pozornost na ovu lijepu i unosnu dionicu…

ne kužim šta se uopće obazirete…

www.lociraj-popust.com

Adris nam se raspistoljio ove godine. Ne znam dali u portfelju ima sto zanimljivog za njega. Ako bude kakva ponuda onda ce se vjerojatno kandidirat i za maticu.

@kanabis – misliš, da bi ko on velikih dioničara Adrisa mogao sa izvanrednom dividendom kupiti nešto što LRH danas otvara ponude?

Naime, keša sada u istri ima. ne samo da se sezona zaključila i sve turističke firme su pune novca…nego i Adris zaključio je deal…tako da zaista bi mogli vidjeti neke pare na stolu.

Samo ne znamo na kojom stolu.

baš me zanima kako je prošlo otvaranje ponuda u 14h

po planu ili standardno sa ovom upravom po planu + pozitivno iznenađenje 🙂

baš me zanima kako je prošlo otvaranje ponuda u 14h

po planu ili standardno sa ovom upravom po planu + pozitivno iznenađenje 🙂

Da, to je pitanje. Jer Adrisova dividenda iako je danas izplačana, na burzi nekog posebnog prometa nije. Zato možda…je LRH nešto ulovila.

New Report

Close