Ma znam da je odluka moja, ali čisto da vidim i druga mišljenja.
Imam i jednu i drugu ali po meni, gledano kroz 1-3 godine puno je veća vjerojatnost da će porast biti viši nego kod LRH jer cijena SNa na burzi je manja nego njegov udjel u LRH pa mi je to veliki paradoks.
Ali ima ih mnogo na našoj burzici [emo_zacudjen]
Kako ti je kolega reko, pročitaj zadnjih stotinjak stranica ove teme i shvatit ćeš da su stvari i više nego jasne što se toga tiče.
Evo, da ti pomognem, ako si lijen čitati: više nego jasno je da to nikako nije jasna stvar i da imaš argumenata za i protiv koliko oćeš, al do većeg omjera “za i protiv” od 49,99:50,00 nećeš doći (onih 0,01 je za “ni jedno ni drugo” [emo_namigusa]!
Ako si zainteresiran za prodaju javi, ima nas zainteresiranih za kupnju. No vodite računa da svaki dan može biti provedena podjela tako da treba požuriti.
Pa zar se ne mogu kupiti na burzi? Možete se i dogovoriti i poklopite se s nalozima, ako već mislite da nema količine…
A sad je riskantno mimo burze.
U zadnjih 15-20 dana prosjek mi je 4265 ali gadno sam fulao onaj dan kad je bilo i po 3900, ništa nisam uspio kupiti 🙁
Ali ja kupujem malo, možda još 15-20 komada. Po ovim cijenama koje su na prodaji nebi kupovoao dogovorno, to mogu i na burzi 🙂
Evo, da ti pomognem, ako si lijen čitati: više nego jasno je da to nikako nije jasna stvar i da imaš argumenata za i protiv koliko oćeš, al do većeg omjera "za i protiv" od 49,99:50,00 nećeš doći (onih 0,01 je za "ni jedno ni drugo" [emo_namigusa]!
Joj sto volim gledati kada se prosipaju brojevi na ovaj nacin-prava milina od vjerodostojnosti.
Koja gužva pri kupnji… samo polako dečki, bit će sigurno još toga na prodaji 😉
Naravno…
Vidim da se radi prekovremeno na forumu da bi se uvalilo što više komada dok je “još vruće” (nogometnim zargonom) [emo_naivan]