LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma znam da je odluka moja, ali čisto da vidim i druga mišljenja.
Imam i jednu i drugu ali po meni, gledano kroz 1-3 godine puno je veća vjerojatnost da će porast biti viši nego kod LRH jer cijena SNa na burzi je manja nego njegov udjel u LRH pa mi je to veliki paradoks.
Ali ima ih mnogo na našoj burzici [emo_zacudjen]

Kako ti je kolega reko, pročitaj zadnjih stotinjak stranica ove teme i shvatit ćeš da su stvari i više nego jasne što se toga tiče.

Evo, da ti pomognem, ako si lijen čitati: više nego jasno je da to nikako nije jasna stvar i da imaš argumenata za i protiv koliko oćeš, al do većeg omjera “za i protiv” od 49,99:50,00 nećeš doći (onih 0,01 je za “ni jedno ni drugo” [emo_namigusa]!

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Ako si zainteresiran za prodaju javi, ima nas zainteresiranih za kupnju. No vodite računa da svaki dan može biti provedena podjela tako da treba požuriti.

Nemoj misliti na m2!

@daliborop
A koliko nudis za LRH po dijonici?

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Pa zar se ne mogu kupiti na burzi? Možete se i dogovoriti i poklopite se s nalozima, ako već mislite da nema količine…

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

ljepše je ovako mimo heheheheh

www.lociraj-popust.com

A sad je riskantno mimo burze.
U zadnjih 15-20 dana prosjek mi je 4265 ali gadno sam fulao onaj dan kad je bilo i po 3900, ništa nisam uspio kupiti 🙁

Ali ja kupujem malo, možda još 15-20 komada. Po ovim cijenama koje su na prodaji nebi kupovoao dogovorno, to mogu i na burzi 🙂

Nemoj misliti na m2!

Evo, da ti pomognem, ako si lijen čitati: više nego jasno je da to nikako nije jasna stvar i da imaš argumenata za i protiv koliko oćeš, al do većeg omjera "za i protiv" od 49,99:50,00 nećeš doći (onih 0,01 je za "ni jedno ni drugo" [emo_namigusa]!

Joj sto volim gledati kada se prosipaju brojevi na ovaj nacin-prava milina od vjerodostojnosti.

Koja gužva pri kupnji… samo polako dečki, bit će sigurno još toga na prodaji 😉

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Naravno…

Vidim da se radi prekovremeno na forumu da bi se uvalilo što više komada dok je “još vruće” (nogometnim zargonom) [emo_naivan]

Kvart zar nije trebala na 3500? Zbriso vlakic

Ne znam cemu mozemo ovo zahvaliti ali bas se lijepo osijecam …
Nadam se kao i ogromna vecina na ovom topicu.

New Report

Close