a gdje nam je delboy nestao?
Ako se ne varam, pere zute kupace gace, jer ih nisam zadnjih dana vidjao na plazi gdje je rekao da se nalazi..
P.S.
@Delboy, nadam se da prihvacate salu…barem sada kada nam dobro ide…
…Ako se ne varam, pere zute kupace gace, jer ih nisam zadnjih dana vidjao na plazi gdje je rekao da se nalazi..
P.S.
@Delboy, nadam se da prihvacate salu…barem sada kada nam dobro ide…
Ajde cvikas od dida delboya.Kupace su mu zute jer mu pobigne. Tako je to kad udjes u godine.
>Ajde cvikas od dida delboya.Kupace su mu zute jer mu pobigne. Tako je to kad udjes u godine.
Mozda samo imam respekt prema godinama…
A i strah je za ljude.
P.S.
Ispada da jos samo nekolicina zna koje boje gaca nosi Delboy.
[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Del je jedan od strijih forumasa nije mijenjao Nick za razliku od nekih
svako ima pravo na svoje videnje ustvari del ti si jedinstven
Evo jedan tekst koji kao da je Del napisao 🙂
Pomalo je kritičan prema Opatiji kao destinaciji ali na kraju što se nas kao dioničara hotelske tvrtke tiče je pozitivan 🙂
Mogao bi sada Dujmić s ovim novcima od prodaje Cavtata urediti Slatinu. Meni oni crteži sa vodoskocima nisu izgledali loše.
Ja osobno ne mislim da su plaže u Opatiji nešto presudne za njihov turistički proizvod, jer ljeto je po defaultu popunjeno i tu je onda pitanje ima li smisla toliko uložiti u plažu?
No sa druge strane to je centralno mjesto pa bi to trebao biti ukras i ljeti i zimi. Ideja sa vodoskocima nije loša, i prostor treba napraviti što atraktivnijim i zanimljvijim i za izvansezonsku upotrebu.
Evo najbolji komentar mojih postova u ovih proteklih par godina :))
lebowski
Ne kužim šta je kompleksno kod Daliborovih analiza?
One idu ovako:
Zbog qwklwekčdkflčsfkč prihodi će se biti x, a ebitda y, što na ev/ebitda daje z.
I onda izađe izvješće u kojemu su prihodi x+, ebitda y+, pa na kraju i z+.
A ja se ubi u ovom qwklwekčdkflčsfkč koje nitko ni ne čita :)))
Isplati li se riješit ovu dionicu i s tim u SN holding?
U dilemi sam.
možda se isplati, a možda i ne 😉
pročitaj zadnjih cca 100 stranica topica, pa možeš i sam zaključiti – na kraju krajeva tvoja je lova