Ne zaboravimo da se još nigdje zapravo nisu "rastali"! Još uvijek je vlasništvo u svih 6 tvrtki kao na početku u SNHO!!!
Niste baš pratili stanje u LULG i u PCTS? Tu je već čini mi se do kraja raščišćeno i vlasnička struktura nema veze sa onom prije razdvajanja.
Ne zaboravimo da se još nigdje zapravo nisu "rastali"! Još uvijek je vlasništvo u svih 6 tvrtki kao na početku u SNHO!!!
Niste baš pratili stanje u LULG i u PCTS? Tu je već čini mi se do kraja raščišćeno i vlasnička struktura nema veze sa onom prije razdvajanja.
[/quote]
Nisam! Hvala na obavijesti, provjeriti ću čim stignem!
[/quote]
Nisam! Hvala na obavijesti, provjeriti ću čim stignem!
[/quote]
O! Zbilja su sve pretumbali!! [emo_palacg]
Valamarovci traze snizavanje pdva. Nadam se da ce netko od vladajucih posvetit pozornost ovoj tematici. Meni je bilo predugo za citati.
http://www.udruga-dionicara-valamar.com.hr/index.php/55-otvoreno-pismo-vladi-republike-hrvatske
Mislim da je jedino pametno u tom otvorenom pismu komentar koji je jedan dioničar RIVP na pismo dao pa ga prenosim, i nadam se da se ne ljuti:
“Kako mozete ocekivati ozbiljnu reakciju na ovako neozbiljan, a mjestimice cak i uvredljiv tekst?. Ne radi se to tako. Napisite novo otvoreno pismo, ali ovaj puta bez sarkazma i ad-hominema, a pogotovo bez osobnih vrijednosnih sudova poput onih u zadnjem dijelu zadnje rečenice. Dioničar sam RIVP i u načelu podržavam konstruktivno djelovanje vaše udruge, naravno sve dok ona nije poligon za krajnje individualna obračunavanja sa establišmentom.”
Da se razumijemo naravno da stopu PDVa za turizam treba dobro promisliti i eventualno smanjiti no to je jako složena problematika. Iako ulažem u turizam ne mislim da je baš to grana koju tako jako treba podupirati na teret nekih drugih.
Turizam ima itekako mana i minusa. Postao sam nedavno neki tekst na tu temu.
kupnja se dobro naslagala – pa zar nitko ne kupuje brod?!
[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Tako dobra prilika, a svi čekaju… di su ti fondovi da me spase 😉
Nego da pitam kolege, dali je netko ostao ustrajan u tužbi i kako to napreduje. Vidi li se svjetlo na kraju tunela? Može i na PM ako je netko još u tome.
Pazi sad ovo, LRH ogradi SVOJE zemljište oko hotela na kojem se do sada divlje parkiralo i vijećnici HSU bi im zbog toga naplatili porez??
Jednostavno se ne mogu pomiriti da je sada LRH privatna tvrtka. Preko puta ovoga je parking restorana Rivijera također ograđen i na kojem piše da ga mogu koristiti samo gosti restorana i to im je normalno.
Treba vratiti ustroj lokalne uprave na predratno stanje, a ove besmislene općine spustiti na razinu mjesne zajednice. Jedna općina Opatija koja je nakada pokrivala sve ove općinice od par tisuća stanovnika je sasvim dovoljna.
Tako dobra prilika, a svi čekaju… di su ti fondovi da me spase 😉
[/quote]
@zeko_ma: šta fali ovom bid-u sada? fondovi najverovatnije neće krenut jer jednostavno fali dugoročno razmišljanje. A i likvidnost je problematična – ali mislm, da ako stavite vaših 500-600 komada na prodaju, onda možda ko poćne i o tome razmišljati. Normalno, da ovaj forum ne prate svaki zainteresirani investitor.