LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne zaboravimo da se još nigdje zapravo nisu "rastali"! Još uvijek je vlasništvo u svih 6 tvrtki kao na početku u SNHO!!!

Niste baš pratili stanje u LULG i u PCTS? Tu je već čini mi se do kraja raščišćeno i vlasnička struktura nema veze sa onom prije razdvajanja.

Tko izgubi dobitak dobije gubitak

Ne zaboravimo da se još nigdje zapravo nisu "rastali"! Još uvijek je vlasništvo u svih 6 tvrtki kao na početku u SNHO!!!

Niste baš pratili stanje u LULG i u PCTS? Tu je već čini mi se do kraja raščišćeno i vlasnička struktura nema veze sa onom prije razdvajanja.
[/quote]
Nisam! Hvala na obavijesti, provjeriti ću čim stignem!

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

[/quote]
Nisam! Hvala na obavijesti, provjeriti ću čim stignem!
[/quote]
O! Zbilja su sve pretumbali!! [emo_palacg]

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Valamarovci traze snizavanje pdva. Nadam se da ce netko od vladajucih posvetit pozornost ovoj tematici. Meni je bilo predugo za citati.

http://www.udruga-dionicara-valamar.com.hr/index.php/55-otvoreno-pismo-vladi-republike-hrvatske

Mislim da je jedino pametno u tom otvorenom pismu komentar koji je jedan dioničar RIVP na pismo dao pa ga prenosim, i nadam se da se ne ljuti:

“Kako mozete ocekivati ozbiljnu reakciju na ovako neozbiljan, a mjestimice cak i uvredljiv tekst?. Ne radi se to tako. Napisite novo otvoreno pismo, ali ovaj puta bez sarkazma i ad-hominema, a pogotovo bez osobnih vrijednosnih sudova poput onih u zadnjem dijelu zadnje rečenice. Dioničar sam RIVP i u načelu podržavam konstruktivno djelovanje vaše udruge, naravno sve dok ona nije poligon za krajnje individualna obračunavanja sa establišmentom.”

Nemoj misliti na m2!

Da se razumijemo naravno da stopu PDVa za turizam treba dobro promisliti i eventualno smanjiti no to je jako složena problematika. Iako ulažem u turizam ne mislim da je baš to grana koju tako jako treba podupirati na teret nekih drugih.
Turizam ima itekako mana i minusa. Postao sam nedavno neki tekst na tu temu.

Nemoj misliti na m2!

kupnja se dobro naslagala – pa zar nitko ne kupuje brod?!

[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

www.lociraj-popust.com

Imenovanje uprave …

Nastavlja nas voditi dokazani trio.

Nemoj misliti na m2!

Tako dobra prilika, a svi čekaju… di su ti fondovi da me spase 😉

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Nego da pitam kolege, dali je netko ostao ustrajan u tužbi i kako to napreduje. Vidi li se svjetlo na kraju tunela? Može i na PM ako je netko još u tome.

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Životni prostor :)

Pazi sad ovo, LRH ogradi SVOJE zemljište oko hotela na kojem se do sada divlje parkiralo i vijećnici HSU bi im zbog toga naplatili porez??
Jednostavno se ne mogu pomiriti da je sada LRH privatna tvrtka. Preko puta ovoga je parking restorana Rivijera također ograđen i na kojem piše da ga mogu koristiti samo gosti restorana i to im je normalno.

Treba vratiti ustroj lokalne uprave na predratno stanje, a ove besmislene općine spustiti na razinu mjesne zajednice. Jedna općina Opatija koja je nakada pokrivala sve ove općinice od par tisuća stanovnika je sasvim dovoljna.

Nemoj misliti na m2!

Tako dobra prilika, a svi čekaju… di su ti fondovi da me spase 😉
[/quote]

@zeko_ma
: šta fali ovom bid-u sada? fondovi najverovatnije neće krenut jer jednostavno fali dugoročno razmišljanje. A i likvidnost je problematična – ali mislm, da ako stavite vaših 500-600 komada na prodaju, onda možda ko poćne i o tome razmišljati. Normalno, da ovaj forum ne prate svaki zainteresirani investitor.

New Report

Close