molim malo poašnjenje. prije nešto vremena kada je ostoja izlazio. viktorija se spominjala u kontekstu super garancije za ovu dionicu. ona je prepoznala vrijednost, ne ulazi ona ovdje bezveze….. sada kada izlazi onda je opet pozitivan faktor. to mi nikako nije jasno…
Vidiš matrixe kako neki brzo zaboravljaju. A ono 10000 do nove godine?
Već rekoh da nam TA nije naklonjena [smiley7]
Duži SMA je iznad kraćega i ovo mi ne miriše na gol. Svejedno ne izlazim bar dok se CROBEX ne sabere.
Već rekoh da nam TA nije naklonjena [smiley7] Duži SMA je iznad kraćega i ovo mi ne miriše na gol. Svejedno ne izlazim bar dok se CROBEX ne sabere.
Kolega, vidim da na isti graf gledamo s različitih perspektiva.
I vi i ja smo u dionici, jedino što sam ja i u fazi dokupa.
Ili drugim riječima: što niže to bolje. [smiley2]
Vratit će se, a onda ćemo biti u lijepom plusu. [smiley11]
Dokupljivo bih i ja da imam casha, al nemam, a trenutno mi se ostatak portfelja baš i ne prodaje po ovim cijenama. Vratit će se to je sigurno inače nikad ne bih u nju ni ušao samo moram priznati da ovakav pad u tjedan dana nisam očekivao, a tko jeste. Radio sam dokup na 5900 kad se odbijala od donjeg bollingera i očekivao lagani rasti prije FI. Odbila se od donjeg Bolingera, što je bilo za očekivati, ali ovoliki pad i probijanje svih otpora nisam vidio. Eto .. bio sam u krivu i za rast ću morat sačekat. Mislim da FI neće znatno utjecat na cijenu par posto gore.. Ali dok dođe na razine od prije dva tjedna će trebati ili neki veliku ulazak ili neka zgodna najava od Šprajca u dnevniku. Prilika je za dokup.. Svakako.. ali eto.. ne bih prodao trenutno ništa da daokupim LRH.
Iskreno ovaj današnji pad sam vidio prije par dana jer se Bollinger počeo širiti s donje strane. Čekam oodbijanac 🙂
Opet s druge strane mislim da je današnje iskrcavanje na 5400 bio kraj padu.. možda ode još 0,5% dolje, al čisto sumnjam. Onaj ko je htio prodati u ovom valu je prodao. Koliko ćemo se vrzmati ispod 6000 teško je reći. Kako sad stvari stoje bar tjedan do dva, a poslije ćemo vidjeti.
Mišljenja?
Dokupljivo bih i ja da imam casha, al nemam, a trenutno mi se ostatak portfelja baš i ne prodaje po ovim cijenama. Vratit će se to je sigurno inače nikad ne bih u nju ni ušao samo moram priznati da ovakav pad u tjedan dana nisam očekivao, a tko jeste. Radio sam dokup na 5900 kad se odbijala od donjeg bollingera i očekivao lagani rasti prije FI. Odbila se od donjeg Bolingera, što je bilo za očekivati, ali ovoliki pad i probijanje svih otpora nisam vidio. Eto .. bio sam u krivu i za rast ću morat sačekat. Mislim da FI neće znatno utjecat na cijenu par posto gore.. Ali dok dođe na razine od prije dva tjedna će trebati ili neki veliku ulazak ili neka zgodna najava od Šprajca u dnevniku. Prilika je za dokup.. Svakako.. ali eto.. ne bih prodao trenutno ništa da daokupim LRH.
Iskreno ovaj današnji pad sam vidio prije par dana jer se Bollinger počeo širiti s donje strane. Čekam oodbijanac 🙂
Opet s druge strane mislim da je današnje iskrcavanje na 5400 bio kraj padu.. možda ode još 0,5% dolje, al čisto sumnjam. Onaj ko je htio prodati u ovom valu je prodao. Koliko ćemo se vrzmati ispod 6000 teško je reći. Kako sad stvari stoje bar tjedan do dva, a poslije ćemo vidjeti.
Mišljenja?
toplo se nadam da ste u pravu jer ja na Liburniji trenutno pušim, kupio je u najgorem trenutku…ali mislim da bi sad bilo glupo izlazit, strpljen spašen
Ova me dionica nevjerojatno podsjeća na DDJH koji je unatoč dobrim rezultatima potonuo (po meni neopravdano), a u LRH nema branitelja.
Žao mi je što nisam izašao prije par tjedana kad je bilo na 6300 iako bi i tada izašao s minusom.
Sad ništa, nema se za dokup, ali još uvijek vjerujem u veliki potencijal ove dionice pa mi ne preostaje drugo nego ČEKATI, ČEKATI I SAMO ČEKATI!!!!!!!!!!!!!!
Mišljenja?
Meni samo jedno nije jasno. Ekipi nije bilo teško upucat 165 milja u LRH kad se Ostoja iskrcavao u aprilu i maju, …i to na razinama 10, 20 i 30% višim od ove! Sad je dionica bitno niže nego što je bila kad su se ukrcali PBZ, Prospectus, Ilirika, Abanka i tko-zna-tko-još. Zašto je onda pala ovako?
Jedino “logično” objašenjenje je da se fondovi žele riješiti špekulantske bagre. Oni su strpljivi.
Who knows?? (retoričko) [smiley7]
Meni samo jedno nije jasno. Ekipi nije bilo teško upucat 165 milja u LRH kad se Ostoja iskrcavao u aprilu i maju, …i to na razinama 10, 20 i 30% višim od ove! Sad je dionica bitno niže nego što je bila kad su se ukrcali PBZ, Prospectus, Ilirika, Abanka i tko-zna-tko-još. Zašto je onda pala ovako? Jedino “logično” objašenjenje je da se fondovi žele riješiti špekulantske bagre. Oni su strpljivi. Who knows?? (retoričko) [smiley7]
To me i tješi, ja sam isto kupovao kad i fondovi na 6600 i neki dan na 5800. Nek oni brane cijenu, ako njima koji imaju milijune u LRH ne smeta pad od 20% onda ne smeta ni meni. Oni će je i podići kad njima bude odgovaralo, a dotle moramo biti strpljivi. Slično mi se dogodilo nedavno sa JDPL, kupio sam ga po 540 i čekao 6 mjeseci dok su druge dionce rasle. No na kraju je potegao i JDPL i donio mi prinos od 40-50 % za nekoliko mjeseci [smiley2] Biti će isto i sa LRH samo treba biti strpljiv. ***obrisano***
Ja vjerujem da je ovo kratkoročno na ovim razinama.Jučer sam se dobro nakrcao.Pogodio sam da će dokup ovaj tjedan biti bolji od prethodnog.Nadam se da je ovom padu kraj.
Strpljen spašen!
Ja vjerujem da je ovo kratkoročno na ovim razinama.Jučer sam se dobro nakrcao.Pogodio sam da će dokup ovaj tjedan biti bolji od prethodnog.Nadam se da je ovom padu kraj. Strpljen spašen!
Ajde, nemoj cjepidlačit! [smiley2]
Tjedan dana gore dolje ništa se neće promijeniti, a ja spremio parica za još XXX komada.
Ajmo još dolje, pa kud puklo da puklo !!!! [smiley1]