LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sve je jasno, imovina podijeljena i razvod braka je uskoro gotov. Čeka se još prodaja dragulja u kruni (LRH) i svako na svoju stranu.

i još jedno pitanje, koje se otvara – da li će biti odluke svih tih novih poduzeća iste oko stava daljnog razvoja/prodaje i slično? Jer možda ćemo vidjeti, da kod nekih će biti želja monetizacije a kod drugih želja po razvoju…

I ako to dođe onda će i @zeko_ma promjeniti mišljenje jer će biti zbog tih podjela na kraju ipak neka ozbiljna ponuda, čak i za mirovince?

Šta ja znam. Puno je opcija. A samo vrijeme će pokazati šta će biti realizirano.

PS: jeli se već zna po kojoj cijeni je kupovala Odien grupa Split?

ovdje će na kraju podjelit sami sebe 😀

Zeznuli su me ja sam prognozirao da će se dijeliti na samo 2 društva 😉
Na A… i B…. po modelu kako su do sada sve dijelili

Nemoj misliti na m2!

Zeznuli su me ja sam prognozirao da će se dijeliti na samo 2 društva 😉
Na A… i B…. po modelu kako su do sada sve dijelili

dalibore, možda baš iz razloga koji je naveo VedroNebo na temi SNHO, da neće sa svim dionicama napraviti isto. Ili netko od njih dvoje ne želi u LRH-opatija ili LRH-cavtat.

Imaju oni svoju računicu.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Bas sam pogledao, kakve su namjere oko vecinskog vlasnika LRH. Puno nekih FX poslova a zanimiva je podjela LRH Cavtata. Dođe samo na SN Gamu. Šta to znaći?

Ako je ko malo više pratio SNHO, neka pomogne sa kojom informacijom:

gama: 10.318 LRH (to je 5,3% u strukturi SNHO)
delta: 25.540 LRH (13,3%)
alfa: 98.825 LRH (51,4%)
beta: 57.506 LRH (29,9%)

Komentari dobrodošli.

Očito je onda da je SNHO po ovome podjeljen i ako Ostoja dobiva LRH Cavtat, onda Ksenija dobiva veći dio LRH Opatiju i to prodaje i priči kraj…

ovo je sve sada pomješano još ali očito da je razvod pri kraju i dioničari LRH će u prodaji imati mogučnost izlaska po ponuđenoj cijeni a dioničari SNHO ne znam….

ono što je dobro u ovoj podjeli, je da se saga još malo približila kraju

www.lociraj-popust.com

Mislim da smo barem bliže riješenju one dileme, kad se bude prodavao LRH, hoće li se prodavati SNHO ili LRH… (hint: neki su već izračunali da dva “grčka” SN daju 50% LRH…)

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Nakon ovakve podjele sa grckim slovima (gdje dominira alfa muzjak), nitko me vise ne moze razuvjeriti da ce se prodavati te firme “slova” nego LRH i LRHCV.

Mislim da smo barem bliže riješenju one dileme, kad se bude prodavao LRH, hoće li se prodavati SNHO ili LRH… (hint: neki su već izračunali da dva "grčka" SN daju 50% LRH…)

Hm ne znam … ono sto je netko objavio je da alfa (muzjak) ima 51% a ostala tri slova 49 … pa ne znam bas koje to onda dvije firme imaju po 50%?
P.S.
Najblize je 45% ali to nije niti blizu pola pola. Barem kako ja dozivljavam polovicu.
Nekako sam sklon razmisljanju da je najmanje slovo … neka nagrada za upravu…

ostoji po ovome ostaje cca 30% lrh

www.lociraj-popust.com

To sto imas na ovoj temi nije koliko Alfa ima u LRH nego koliko Alfa ima od SNHovog udjela u LRH.

A ovako stvari stoje u LRH kad se SNH udio u LRH razbije na cetiri nova:
Gama 3,4%
Delta 8,44%
Alfa 31%
Beta 19%

Ispravite me ako grijesim. Alfa i Beta skupa imaju nesto preko 50%.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

New Report

Close