Pa ima toliko stvari koje se trebaju obnoviti tim novcem. Ide investicija u Palace-Belevue-Slatina, može krenut projekt Ičići. Vidim da vila Miramar nije stavljena na prodaju, nalazi se kraj vile Else, Atlante, Belvedere i hotela Bristol. Stalno su popunjene, tako da to ima smisla obnoviti. Hoteli Belvedere, Residenz i Imperial isto vape za obnovom. Sad im je prilika, a to opet brzo generira velike prihode i dobit.
Narvno da će se investirati no to ne ide tako brzo a i nije tako skupo.
Investicija Palace-Belevue-Slatina je nekih 70 mil kuna
Obnova ove 3 vile je koštala 22-23 mil kuna pa je onda i za Miramar dovoljno 7-8
Imperial bi mogao također u prodaju, to mi je izglednije od obnove
Rezidenz ja mali hotelićić, nešto je tu i rađeno ali tu se neće previše ulagati. Maksimalno 10-15 mil
Belvedere treba ozbiljno ulaganje na novuo ovog Palace-Belvedere ali je duplo manji pa onda i jeftiniji. To bi koštalo do 40 mil kuna za tih 120 soba.
Kad sve zbrojim to je još daleko od 300 mil kuna?
Tek smo na 130?
Ok ako krenu u resort Ičići to je ozbiljna investicija od minimalno 25 mil eur ali to nije nešto što se sagradi preko noći. Za to treba barem 2 godine pa im novci nisu sada potrebni. To zapravo sasvim lako isfinaciraju od redovne zarade.
Ovi novci sada idu ili u neku akviziciju ili u dividendu po mom mišljenju.
Spremniji sam čak vjerovati u ovu drugu varijantu.
Odlicne analize. Podsjecate me na mene na ATLN.
I dalje sam spremniji ulagat u SNHO, nego u LRH
Usta moja hvalite me kad nece nitko drugi.
Zar nisi ti na atln napisao da će na 65? Krasne analize imaš
Upravo tako….sam sebe moras nekada hvaliti
Sve više se govori o LRH. To je ok, jer kada stižu novci od dividende Adrisa…možda će njihovi dioničari tražit nove prilike na ZSE.
Vidim da se svi bavite time tko prodaje i sve tajne znate. A ne vidite da nema tko skinuti 15 komada do 4.400? Nemate za kikiriki gospodo, to je realnost.
@YakoFuko
evo imate priliku sada prodavati po 4300 iskoristite ju
[/quote]
Kaj ima netko zainteresiran za 500-600 komada po toj cijeni? 😉
Stavite na prodaju pa ćete vidjeti
Neki se žale da ne kupuju LRH jer nema prodaje
Drugi da ne prodaju jer nema kupnje
Koliko ja znam institucionalci su mimo burze tražili da kupe količine
Vidim da se svi bavite time tko prodaje i sve tajne znate. A ne vidite da nema tko skinuti 15 komada do 4.400? Nemate za kikiriki gospodo, to je realnost.
@YakoFuko
evo imate priliku sada prodavati po 4300 iskoristite ju
[/quote]
Zašto bih je prodavao? To što vi kritiku tumačite kao nečiji interes da proda ili kupi to je vaš problem, gledajte u svoj novčanik.
[/quote]
Kaj ima netko zainteresiran za 500-600 komada po toj cijeni? 😉
[/quote]
vidi s ovima u TOP10 jesu li zainteresirani
ili stavi na ask, pa da svi vidimo koliko će izdržati [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Stavite na prodaju pa ćete vidjeti
Neki se žale da ne kupuju LRH jer nema prodaje
Drugi da ne prodaju jer nema kupnje
Koliko ja znam institucionalci su mimo burze tražili da kupe količine
Od koga? Ostoje? Opatije? Ne znam od koga bi mogli tražiti kad je sve već raspodjeljeno, a nekako sumnjam da ih naš sitniš previše zanima