LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne mora bit da je to preko Hite. Jednino je sto brokeraj daje net klijentu a drugo sto moze sam broker.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Broj noćenja u srpnju u Opatiji od 2008 na ovamo:

2008 – 181.424
2009 – 162.156
2010 – 175.803
2011 – 182.983
2012 – 187.882
2013 – 195.908
2014 – 184.713
2015 – 208.226

Nemoj misliti na m2!

… ne znam jeste li i na ovoj dionici možda primjetili "robot tradere" na asku/bidu!? čim ponudiš/tražiš više u gotovo istoj sekundi taj sustav reagira i stavi višu/nižu ponudu!!? zna li netko o kojem je tu software-u riječ!?…

istom onom koji je prije par godina skrsio new york-sku burzu, Tada se je nekoliko takvih robota “dohvatilo” natjecat … ia kada su skuzili steta je bila vise nego nevjerojatna..

to se meni događalo dok sam kupovao zvijezdu! ne baš u trenu, ali nakon nekoliko sekundi!

te “robote” sam primjetio već par puta, ali tu se može raditi o naprednom zadavanju naloga, ne znam da li to neki brokeri nude po defaultu, ali to bi se moglo složiti kao skripta za bilokoji trader..

p.s. update – na temi brokerske kuće u RH ekipa spominje da Hita vrijednosnice imaju opciju zadavanja “smart naloga” koji zvuče kao gore opisani, automatski parametrizirani nalozi..

Portorož – očito malo ispod vlastitog plana. Ali očito se ide istim putom kao u LRH: može se poslovati sa manje ljudi.

Inaće na skupštini pojasnili su, da Portorož ove godine neće dati takve brojke, jer su prekasno preuzeli u upravljanje i tako niso mogli napraviti sve one promjene koje vrati poslovanje na LRH standard…Tako da za 2016 možemo kod Portoroža očekivati više.

Jagma za turističkim dionicama počinje u listopadu

Može neko pametan protumačiti ovaj grafikon 🙂 eto nas u vrhu 😀

Jagma za turističkim dionicama počinje u listopadu

Može neko pametan protumačiti ovaj grafikon 🙂 eto nas u vrhu 😀

Kaj bus tumacil kada smo u vrhu?
[emo_smijeh]

U sutrašnjem Jutarnjem oglašena prodaja:

a) vile

1. Vila Zagreb (Lovran)
2. Vila Danica
3. Vila Lauriana
4. Vila Zagreb (Lovran)
5. Vila Medveja

b) razvojni projekti

1. Bungalovi i zemljište uz vilu Magnolija
2. Kompleks Splendid
3. Vila Marina

c) ostalo

1. Centralna praonica Lovran
2. Poslovni prostor Medveja
3. Poslovni prostor suteren, Opatija

Otvaranje ponuda 1. 10. 2015.

Reklo bi se da se sprema neka investicija/akvizicija 😀

Bome neka velika investicija kada se toliko toga prodaje u tako kratkom roku…

Ako se proda samo pola toga 🙂
Kuku leleeee 😀

Možda isplate izvanrednu dividendu da SNHO može kupiti udio u LRH Cavtat od grada Opatije…

New Report

Close