LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mirovinci krenuli na turizam

bilo bi super kad bi ZABA fondovi ušli u LRH Cavtat kad ga već procjenjuju 😀

Ja sa baš mislio napraviti jednu usporedbu o koliko su ušli u Iliriju da vidimo po koliko bi onda trebali procijeniti LRHC

Nemoj misliti na m2!

Ja sa baš mislio napraviti jednu usporedbu o koliko su ušli u Iliriju da vidimo po koliko bi onda trebali procijeniti LRHC

dalibor rides again 🙂

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Samo treba imati na umu da je iliriji ocito trebao dokap, dok lrh ima sasvim dovoljno svog cash potencijala a i zaduzivanje im je danas poprilicno jeftino kroz hbor

Nadalje i struktura kapaciteta he razlicita

Ps: pozdrav iz ilirijinog restorana na plazi soline 😉😄

www.lociraj-popust.com

Ovaj press release daje jedno dobru prognozu: ciljna popunjenost u posezoni na stranici 14.

Daleka je još put do tih brojki ali znamo da je Opatija u tom smislu u vrlo dobroj poziciji – to nije klasična family destinacija, nego je destinacija za one, koji imaju i vrijeme i novac da ga potroše. Premium destnacija.

I da, samo jedan put imaš mogućnost to realizirati, zato je možda bolje, da se čeka na kupca, koji će to priznati te platiti…

Toliko dobrih vijesti a mi klizimo prema 4000, a po mojoj procjeni ako se zaustavimo na 3500 bit ću sretan.

Nego što naši “sektaši” rade, dobra je prilika za kupnju prije nego što dođe do odbijanca na 5000 😉

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Zeko vazno je da firma ide naprijed u velikim koracima, a cijena ce doci kad tad. Ova vlada nam je svima grc u zelucu. Nadam se da ce se uskoro promijeniti.

Toliko dobrih vijesti a mi klizimo prema 4000, a po mojoj procjeni ako se zaustavimo na 3500 bit ću sretan.

Nego što naši "sektaši" rade, dobra je prilika za kupnju prije nego što dođe do odbijanca na 5000 😉

Pa ako ode nominala za cca 600 Kn dolje nije valjda za ocekivati da nece biti korekcije. A i onda postoji i druga strana, LRHCV, koja ce vratiti iznos tako da u konacnici ocekujem zajedno vise od 4.500 Kn.

Zeko vazno je da firma ide naprijed u velikim koracima, a cijena ce doci kad tad. Ova vlada nam je svima grc u zelucu. Nadam se da ce se uskoro promijeniti.

Ne znam, nadam se, no evo uskoro će kod mene prva obljetnica, 10 godina od kad imam ovu dionicu 🙂 mogao bi napraviti neku zakusku za kolege 🙂

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

… ne znam jeste li i na ovoj dionici možda primjetili “robot tradere” na asku/bidu!? čim ponudiš/tražiš više u gotovo istoj sekundi taj sustav reagira i stavi višu/nižu ponudu!!? zna li netko o kojem je tu software-u riječ!?…

Hita Smart nalog

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

… hvala Ivane :O)…

New Report

Close