LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne vidim ja gdje je problem?
Od 15.7. kad je najavljena podjela pa do skupštine mogli ste prodati svoje dionice bez problema. Promet je bio 1,5 mil kuna a prosječna cijena 4.568 kn
Praktično se sve skidalo sa prodaje, tako da ste cijenu spustili za 100 kn što je 2% mogli ste prodati. Prosjek bi bio i viši da nije bilo “crnog” ponedjeljka 24.8.
Sve se znalo mjesec i pol, a sad je riješen i stvarno ozbiljan problem oko uvrštenja LRHC sad su krenule jadikovke??
Ne razumijem.
Dionica je od početka godine narasla 44%, a od 1.1.2014 115%
Nije rasla samo dionica, raslo je i poslovanje, od 2012 do 2015 100%, a zarada više od 200% !
Žao mi je onih koji su kupili 2007 po 6.000 kn ali ja tada nisam bio na forumu da kometiram odnose poslovanja i zarade i tadašnje cijene. Sumnjam da bi bio puno pametniji od ostalih i žučno bi branio tezu da je 45 EV/EBITDA sasvim ok valuacija i da usporedimo cijene u Monte Carlu :))

Nemoj misliti na m2!

Uživam čitati! [emo_smijeh]

Ja sam neki dan kupio 10 dionica po 4100 kn i to ovdje objavio, meni je to bila dobra prilika…

Kad se već ovako lijepo zakuhalo predlažem mexican standoff.
Izložite na K ili P u ponedjeljak to što imate na 4.300, to je neka sredina ovih dana. Naravno, točno u podne. Bang-bang!
Možda i bude kakvog prometa, ako zbog ničeg drugog, a ono zbog ega. [emo_smijeh]

Kada ciatm sve ovo i gledam promete i kretanje cijene, ne mogu se oteti dojmu da netko radi sa 3-6% radi na tjednoj bazi i vrti u krug. To nije losa lova a i iznos nije mali.
Tako da mislim da se trenutacne oscijacije trebaju gledati iskljucivo u tim valovima kojima se lijepo dade zaraditi.

Erste +15

Nek svaki tjedan uzmu 15 i eto ti cca 600 komada u godini dana, i to samo oni…

A gdje je jos maher plavac 😉😄

www.lociraj-popust.com

Funky, 05.09.2015. u 10:34
Erste +15

A meni je bas glasnik sumnjv da na ljulajnju zaradjues.
Jer prometa je mnogo mnogo vise nego sto Erste skupi .

Evo upravo u dnevniku Nove TV Opatija i rezultati ovogodišnje sezone.
Cijeli Kvarner bilježi 10% više noćenja.
Iz TZG Opatije kažu da će i rujan i listopad biti rekordni, i da je booking jako dobar. Njavali su da će 7.listopada ostvariti milijunto noćenje što je mjesec dana prije nego prošle godine!!
Kažu da je krenuo čak i booking za doček nove godine i da je iznimno dobar.

Nemoj misliti na m2!

Fino fino bit ce vise love u TZ i u proracunu grada.

Analiza II dio[/url]
Ovdje i nema nešto previše zanimljivo kao u prvom djelu.

No gdje su sad svi oni koji su tvrdili da će prodavati SNHO, a ne LRH?

Nemoj misliti na m2!

Zlobnici sa bloga napadaju u valovima, a cim krene na njihovu stetu odmah tisina. Nevjerojatno da se na snhou nista ne komentira, a toliko dionicara imaju. Ipak zelim im svako dobro i mozda im je vrijeme za osnivanje udruge.

Mi i dalje u iscekivanju seika. A do tada ocekujem da lrh prihode ove godine zakljuca na 420 mil kuna, sa prodajom imovine i na 450 mil. Za 2016 su predvidjena ulaganja koja bi trebala dati do 40 mil kn novog prihoda. I to nas bez prodaje nekretnina gura na prihod od 460 mil.

Ako popunjenost i porast cijene dodatno dignu prihod za 5%. Mi smo na 480mil. Ukoliko nova vlast smanji namete u turizmu dolazimo pred sama vrata 500 mil kuna. Ako se to dogodi, vjerujem da ce svi turisti, pa tako i lrh zapoceti znatnija ulaganja, pa bi lrh mogla dobar dio neaktivne imovine i unovciti.

Kako god bilo od 2016 god lrh vise nece biti ispod 500 mil kn prihoda.

New Report

Close