Tko zna možda je to onaj koji je neki dan i kupio po 4000 kad su se zatresle burze. Možda je računao da je ostvario pravo na LRHC i izašao pa računa da je za 7 dana uzeo 1000 kuna po dionici.
Protrgovane su tri dionice po 4.000 kuna, ja sam kupio dvije, a još netko jednu. Još sam si mislio kako sam mudro trgovao, a gle sad… [emo_smijeh]
Malo cudno-ispada da netko ima povlastenu informaciju?Sto ako sutra izidje informacija da je upisano u registar?Ovaj danas ce ispasti pametan a kupci magarci!Cudna trgovina!
znači da lrh hc da se dobilo pravo sa datumom skupštine ako se ne varam
a plav san onda je ovo 4000 ok cijena treba biti po meni 3800
Ma po meni ne treba bit ni 2000. Pa ako ima donatora neka se stave na prodaju. Nije problem.
Ma šalim se malo. Ovako lijepe vijesti sa skupštine i u očekivanju rekordnih rezultata malo je neobično da netko ovako agresivno izlazi. Šteta je samo što nemam novaca da nešto kupim.
Kako ja procjenjujem ovo bi se moglo provesti u sudu taman negdje do polovice listopada pa bi mogli imati istovremeno objavu rezultata, podjelu, a onda i preuzimanje LRHC.
Ja se nekako pripremam, da ne prodam u ponudi. Naravno da će sve ovisiti o cijeni, ali stvarno bi mi bilo žao rastati se od ove ekipe. Tim više kada znam da će oni kroz koju godinu izaći iz LRH pa ću se tu svakako morati rastati od njih. Kad bi barem grad prodao njima 15-20%, a ponudio ostatak nekom drugom. Eno Kapitalni fond je iskazivao interes. Mogli bi oni uzeti 5%, to je samo 2 mil eur, njima odlična dugročna pozicija, a ipak je naizgled FF veći.
Ovako lijepe vijesti sa skupštine i u očekivanju rekordnih rezultata malo je neobično da netko ovako agresivno izlazi.
Zašto je neobično? Pa kapital traži sigurnost, a ovom podjelom se puno toga poremetilo. Npr. za ovu razinu LRH-R-A trebalo je vremena da se postigne.. ti si napisao stotine postova sa procjenama, brojkama, svaka čast, i ljudi su dobili neku predodžbu koliko vrijedi to što su kupili (govorim za male ulagače kakvih je ovdje najviše). Sad to sve pada u vodu i razine će se morati tražiti ispočetka. Netko će u tom procesu dobiti a netko izgubiti. Znam hrpu malih ulagača koji su se nekad opekli, a sad izlaze na prvi znak nesigurnosti i ne ulaze dok se ne smiri.
Još jedna važna informacija za neke dioničare.
Pošaljite odluke skupštine i onaj moj usvojeni protuprijedlog u banku u kojoj eventualno imate dionice dane kao kolateral ili založene i slično, dpripreme prijem nove dionice. Ja sam poslao u Primorsku banku i oni su već sve pripremil i danas me obavijestili da je sve spremno i da će po službenoj objavi ZSE primiti dionicu na liste prihvatljivih FI.
Ako netko treba nešto po tom pitanju može mi javiti pa ću ja poslati dokumentaciju sa skupštine.
Stavio sam nalog banki za prodaju 140 komada po 4500 kn.
Pa valda nisu svi klosarjina na ovom forumu , da neko ne podigne ovu bagatelu.
Ponuda traje do petka 04.09.15
Momci samo hrabro !
Stavio sam nalog banki za prodaju 140 komada po 4500 kn.
Pa valda nisu svi klosarji na ovom forumu , da neko ne podigne ovu bagatelu.
Ponuda traje do petka 04.09.15
Momci samo hrabro !