Malo još o transparentnosti trvrtki iz tog sustava.
Na stranicama SNHO je poziv za skupštinu SN Pevtinatusa i piše da su materijali objavljeni na stranicama Pectinatusa (koje ne postoje)
Ne razumijem[/url]
[/quote]
Ok, nisam baš informatički nepismen i jutros kad sam ja potražio ove stranice nije ih bilo. Link je išao u prazno.
Pripišimo to nekim nesavršenostima interneta ili virsuima na mom računalu.
No bilo bi zgodni ako netko ima da nam pošalje diobenu bilancu SNHO da znamo što je osim dionica LRH na tvrtki ostalo.
Ne razumijem[/url]
[/quote]
Ok, nisam baš informatički nepismen i jutros kad sam ja potražio ove stranice nije ih bilo. Link je išao u prazno.
Pripišimo to nekim nesavršenostima interneta ili virsuima na mom računalu.
No bilo bi zgodni ako netko ima da nam pošalje diobenu bilancu SNHO da znamo što je osim dionica LRH na tvrtki ostalo.
[/quote]
Pa stranica ne radi! Barem meni…
@johnny_w – ovakav scenarij odgovara kupcu jer ce kupiti LRH za manji iznos, ali ce se morati “zezati” sa malim dionicarima.
Ako pretpostavimo da ce kupac biti neka ozbiljna firma – iskreno ne vjerujem da ce doci do ovakvog scenarija.
Btw, ajmo razmisliti o ove dvije stvari:
– zasto je snho uopce dijeljen? Ako se ne varam situacija izmedju Ostoje i KJB nije se na taj nacin razrijesila vec se SNHO ocistio od svega osim dionica LRH
– zasto je Satis d.o.o (suvlasnik Valamara) kupio 3% dionica od trezora SNHO-a neposredno prije skupstine na kojoj je dogovorena podjela, te sto im je obecano zauzvrat?
Ugovor o podjeli snho:
Ugovor o podjeli snho:
Hebo me pas ako ja išta kužim Snho ostaje ali opet dobijamo dionice luxa i pectinatusa a Snho ostaje, pa to je never ending story!!!!!
Pa u nedogled cemo nešto dobijat.Lrh ostaje i opet kad se proda dobijemo pare…
Kako vidim onda na SNHO ipak nisu ostale samo dionice LRH?
Nisam proučavao tu diobu jer znate da nisam dioničar SNHO pa se nisam udubljivao. Pratim jer naravno da mi je važno što se događa u tvrtki većinskog vlasnika LRH.
A što se tiče ovih pp, to je sad otišlo predaleko. Do sad me je 30 forumaša zamolilo da im to proslijedim??
To već onda i nije pp, zar ne?
Budem onda nešto pisao ovdje javno.
@johnny_w – ovakav scenarij odgovara kupcu jer ce kupiti LRH za manji iznos, ali ce se morati zezati sa malim dionicarima.
– zasto je snho uopce dijeljen? Ako se ne varam situacija izmedju Ostoje i KJB nije se na taj nacin razrijesila vec se SNHO ocistio od svega osim dionica LRH
Ostoja i Ksenija i njihovi vazali mogu svoj dio prodati za puno veću cijenu a ostalima ponuditi puno manju. Plus za Ostoju kod ovakvog razvoja je što ne mora davati svoj novac da bi isplatio Kseniju za njen udjelu LRH Opatija koji je financijski puno “zahtjevniji” nego isplata Ksenijinog dijela LRH HC.
“Mali” dioničari nikad nisu bili problem ionako ih se može otrpiti jednom godišnje dva sata na godišnjoj skupštini (nije mi namjera nikoga uvrijediti)
A sada pitanje što će se dogoditi sa cijenom SNHO kad ljudi svate da nema isplate novaca ? Još kupac LRH Opatija bude imao i diskont.
Ako pretpostavimo da ce kupac biti neka ozbiljna firma – iskreno ne vjerujem da ce doci do ovakvog scenarija.
– zasto je Satis d.o.o (suvlasnik Valamara) kupio 3% dionica od trezora SNHO-a neposredno prije skupstine na kojoj je dogovorena podjela, te sto im je obecano zauzvrat?
Sad si pogodio bit kupili su 3 % SNHO. Neznam što im je obećano ali nagađam možda (pričam bez veze) im je obećano da i oni idu u paketu sa Ostojom i Ksenijom.
Još jedanput Imam obje dionice
A što se tiče ovih pp, to je sad otišlo predaleko. Do sad me je 30 forumaša zamolilo da im to proslijedim??
To već onda i nije pp, zar ne?
Budem onda nešto pisao ovdje javno.
trebao si ostaviti svoj broj žiro računa i riješit sve svoje financijske probleme.[emo_smijeh][emo_palacg]
Johnny uopce te ne mogu pohvatati. Grcic bi ti pozavidio na ovakvim konstrukcijama.
Slazem se sa daliborom, malo je predaleko sve ovo otislo. Trebamo cuvati dano povjerenje. Mozda najbolje da sve ostane izmedju par dionicara sa skupstine. A ni u dionici nam ne trebaju novi spekulanti.
Pa razmislite malo pa ovo je brutalno za dionicare snho-a. Pa je ste vi to sve pregledali?
Snhu ostaje lrh “opet” + dionice dva drustva.
Brutalno!!!