LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sada vidite koliko je znanje krhko. sve je psihologija. panika je krenula i uzalud sada pjev o opatiji bajnoj i njenih uspjesima. ovdje se sada ne može izaći bez da se cijena ne zabije ispod 2000 kuna a to je tragikomična situacija na mnogim drugim dionicama jer to je ZSE. sve su to ipak samo bajke i nema mira dok para nije u džepu. kakvi ekrani, kakvi papirići – samo pare. a sad opet ispočetka. nadajmo se da panika neće potrajati.

...povijest se ponavlja...

sada vidite koliko je znanje krhko. sve je psihologija. panika je krenula i uzalud sada pjev o opatiji bajnoj i njenih uspjesima. ovdje se sada ne može izaći bez da se cijena ne zabije ispod 2000 kuna a to je tragikomična situacija na mnogim drugim dionicama jer to je ZSE. sve su to ipak samo bajke i nema mira dok para nije u džepu. kakvi ekrani, kakvi papirići – samo pare. a sad opet ispočetka. nadajmo se da panika neće potrajati.

Zašto bismo se trebali nadati da panika neće potrajati? Ja se nadam upravo suprotno, da će potrajati sve dok Ostoja ne pronađe kupca.

No, delboje, razlika između tvojih perjanica (sjećam se dvije – tvornica čaarapa i Magma)i LRH-a je u poslovanju. LRH je perjanica u sektoru koji je perjanica. Tvoje firme su bile najveći luzeri u sektorima koji su luzerski.

Znaš i da je kineski znak za krizu isti kao i onaj za šansu. Q3 je pred nama, a vlasnici najavljuju prodaju.

Mislim da je kolega Delboy u pravu i ako su neki koristili margine za kupnju dionice,pravi “pad” tek slijedi!!!

poslovanje ne znači ništa ako ga nema tko valorizirati..rezultate najbolje turističke sezone nakon rata, milijarde kuna ulaganja (svih turističkih firmi, ne samo LRH) će zasjeniti/devalorizirati podbačaj planskog gospodarstva na drugom kraju svijeta..

Valorizirat će se jednom.
Ova panika će proći i opet će sve doći na svoje mjesto.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Zašto bismo se trebali nadati da panika neće potrajati? Ja se nadam upravo suprotno, da će potrajati sve dok Ostoja ne pronađe kupca.

No, delboje, razlika između tvojih perjanica (sjećam se dvije – tvornica čaarapa i Magma)i LRH-a je u poslovanju. LRH je perjanica u sektoru koji je perjanica. Tvoje firme su bile najveći luzeri u sektorima koji su luzerski.

Znaš i da je kineski znak za krizu isti kao i onaj za šansu. Q3 je pred nama, a vlasnici najavljuju prodaju.
[/quote]

jdtc stoji i proizvodi, magmu odavno nemam. ali začudo, imam i lrh. i prodat ću ga ako ovo nastavi. dosta je i 100% prinosa.

delboje, kad budeš imao 100% prinosa, ostali će imati prinos od 10 tisuća posto.

pa ako sam ovo kupio po ispod 2000, onda koliki mi je prinos sada ? laprdaš gluposti, nije ni čudo jer u teškoj si panici. i ja bi bio da dva put nasjednem na isti štos i fundamente.

Lrh strogo prati sangajsku burzu. Ocito se dosta drhtavih rucica navuklo na pozitivno pisanje i pri prvom padu oni izlijecu. Kupac je do sada vrlo pametno skupljao i ne cudi me sto ce iskoristiti slab bid svaki dan pri zatvaranju burze i spustit cijenu. Treba vidjeti sto se sve unutra krije. Nas za par dana ceka skupstina i moguca koja pozitivna vijest, pa ce cijena biti na drugoj strani. Sto ocekivati od ostalih predstecajnih perjanica nemam pojma. Mozda do srijede i prodje ova velika svjetska kriza

Zadnja protrgovana dionica nas spusta na ev ebitda 9, ako ukalkuliramo imovinu za prodaju ev ebitda pada na 7. Danas clanak o crnoj gori. Rusi napustaju tu oazu zbog visokih poreza. Mozda kupe koju vilicu od nas.

Zadnja protrgovana dionica nas spusta na ev ebitda 9, ako ukalkuliramo imovinu za prodaju ev ebitda pada na 7. Danas clanak o crnoj gori. Rusi napustaju tu oazu zbog visokih poreza. Mozda kupe koju vilicu od nas.

uzalud brojke. panika je zavladala. nema tu razuma.

a ovo od homera jer smiješno – pa neće vam reći da prodajete. samo se sjetite 2007. da ste prodali tada 90% dionica imali bi manji gubitak nego da ste ih držali do danas. eto – to su činjenice. ja tekstovima ne vjerujem. samo zdravom razumu. a razum kaže: keš je kralj i to je to.

Pa, prodaj onda delboy, šta čekaš? Ja da sam tako siguran, prodao bih odmah.

New Report

Close