LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ok…a zasto vi mislite da nece biti javne obveze ako dionica ostane u I kotaciji i bude prodana ?

@101
Ma kakav analiticar. Ja sam samoanaliticar u svom malom ogranicenom svemiru. Za ove koji se bave opcom analitikom bi preporucio gospodina lopinu. On ce vec nac nacin za objasnit zasto je bolje kupit KSST nego LRH i to je njegovo pravo kad ima svoju vjernu publiku i sljedbenike. Kako je rekao Nicolas Boileau “B.udala uvijek nalazi još veću b.udalu koja mu se divi.”,a ja se ipak drzim one Jean de La Fontaine koja kaze “Mnogo je bolje biti sam, nego s b.udalama.”

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

@ kanabis
A kako su to vecinski ARNT i SLRS za…bali male?

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

ok…a zasto vi mislite da nece biti javne obveze ako dionica ostane u I kotaciji i bude prodana ?

Nisam rekao da nece biti. 🙂

Bacite pogled na clanak 14. Posebno na tocku 10.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Zlatek slrs dize kredit i za nizu kamatu posudjuje novce vecinskom za njegovo sirenje. A arnt je smanjila nominalu i htjela isplatiti dividndu, ali nisu nista htjeli dati malima. Osim toga reketare arnt sa 30 mil godisnje za upravljanje. To je mogao i Ostoja napraviti preko snhoa, ali nije. Rivp dokap, delistiranje..

Nisam rekao da nece biti. 🙂

A sto onda rekli?

Bacite pogled na clanak 14. Posebno na tocku 10.

IZNIMKE OD OBVEZE OBJAVLJIVANJA PONUDE ZA PREUZIMANJE
Članak 14.

10. stjecanjem dionica ciljnog društva drži postotak dionica s pravom glasa koji je jednak ili manji od postotka dionica s pravom glasa koji drži drugi dioničar ciljnog društva koji je objavio ponudu za preuzimanje,

Sto ste htjeli s time reci?

@ kanabis
Kako mislis da kod ARNT nisu nista htjeli dati malima? To nije istina! Isplata bi isla svima ili nikome. O mngt fee bi mogao puno pisati. I loseg i dobrog.
SLRS – ti ce se krediti morati vratiti. A i SLRS isto puno investira iz kredita!

Ovo sa dokap RIVP nisam razumio, pa te molim pojasnjenje.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Vec jednom su se neki manjinski dioncari opekli s ponudom za preuzimanje LRH.

Nisam siguran kako ce se tretirati eventualno stjecanje s obzirom da ce LRH – Hoteli Cavtat nastati izdvajanjem iz LRH.

Mozda pusem na hladno…

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Vrane plaćam kavu ako si u Splitu eh da nan je i Split osvpjit

Kod Arenaturista većinski kreditira društvo sa 15% kamate godišnje, uz to isplaćuju popriličnu naknadu za upravljanje, a dio kapaciteta je u vlasništvu tvrtke većinskog vlasnika i ti odnosi baš i nisu najtransparentniji.
Kod Solarisa 13,77% dionica na tvrtki sa ne baš jasnom namjerom?
Iz nekog razloga Solaris ne objavljuje konsolidirano izvješće?

Nemoj misliti na m2!

Zlatek zasigurno znas sto je bilo sa korfom i vlho-om. Naravno sada je vuk dlaku promijenio i to je sada prekrasna firma.

Vedro to sto je drzava izigrala dionicare lrh nema veze sa Ostojom. Vidimo da je i cuveni adris prodajom dionica ispod cijene vlahovicu malo nategnu svoje dionicare. Stoga zaista ne mozemo negativno komentirati Ostoju i upravu, koji su do sada vodili firmu najbolje moguce za sve.

Vrane plaćam kavu ako si u Splitu eh da nan je i Split osvpjit

Trenutno u Thailandu jos 2 tjedna pa onda 4 tjedna Indije. Kad se vratim ja placam veceru. Moze tako?

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close