LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako si ikacda bio u tih “5* all inclusive” onda te molim da preneses svoja vidjenja … bas bih volio cuti.
a oko bomba i mjesta eksplozija ne bih jer bomba je bomba i ljudi to tako i dozivljavaju, sorry

Dvoje prijatelja Njemaca je biralo za godišnji odmor između HR i Turske, HR je po osobi bila 1.300 eura a Turska 1.100 eura i otišli su onda u Tursku, HR im je bila skupa, ali to je bilo taman prije ovih bombaških napada, mislim da su oni to rezervireli u svibnju ili lipnju….

ako si ikacda bio u tih "5* all inclusive" onda te molim da preneses svoja vidjenja … bas bih volio cuti.
a oko bomba i mjesta eksplozija ne bih jer bomba je bomba i ljudi to tako i dozivljavaju, sorry

Bio prošle godine cijene su onakve kakve sam napisao za mene i suprugu. Usluga savršena. Prije nego i sjedneš za stol konobar se od nekud stvori skoro da se prepadneš. Vrlo ljubazni nasmiješeni da su mi skoro išli na živce. Nikad nisam vidio ni jednog konobara da je “okrenuo očima” za bilo što.

Hrana se može konzumirati 24 sata na dan doduše ne možeš u 3 u jutro jesti u glavnom restoranu, ali zato možeš u za to određenom mjestu. Izbor hrane boli glava nikad nisam vidio manje od tri riblja menija, mesni, vegetarijanskim ovim, onim neću ni govoriti. Piće besplatno u neograničenim količinama alkoholna i bezalkoholna s jednom iznimkom iz 23 sata se strana alkoholna pića (žestice) naplaćuju po 1 -1,5 eura nikad nisam skužio zašto. Besplatne saune turske kupelji, GYM unutarnji i vanjski bazeni … sve džabno,jedino se masaže plaćaju cc 30 eura sat ovisno o tipu. Na hotelskoj plaži isto piće besplatno i klopa izbor nije kao u restoranu ali se može nešto na brzinu prigrist ručnike možeš mjenjat svaki dan po povratku sa plaze, Svaku večer nekakav program i zabavlajči na nekoliko mjesta . Iskreno sve je bilo 5+ ali iskreno jedino što mi je falilo to je onaj miris mora koji možeš osjetiti kod nas.

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Ako je to stvarno tako kao sto si napisao, onda su nase sanse nikave. doslovce nikakve jer ovakve posluge cak niti u svim 5+ hotelima nema.

Evo link
Vaš link …

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Erste +50

Evo link
Vaš link …

Kliknuo na prvih 7 dana i dobio 1500 EUR bez prijevoza i nije full nego nocenje s doruckom.
Sorry, znam da je ovo najskuplje ali ispada 2x skuplje od onoga sto si ti rekao…

Turci imaju jednu publiku, Opatija drugu. Neki žele da za cijenu 3 zvjezdice dobiju uslugu 5 zvjezdica, a nekima je kvalitetna lokacija, usluga i slično, daleko iznad cijene.

Činjenica je da su opatijski hoteli sve popunjeniji, bez obzira na postojanje turskih i inih hotela. Da su opatijski hoteli prazni, a turski puni, onda bi ovakva rasprava imala smisla.

Uostalom, možda uskoro Turci kupe LRH. [emo_smijeh]

Kliknuo na prvih 7 dana i dobio 1500 EUR bez prijevoza i nije full nego nocenje s doruckom.
Sorry, znam da je ovo najskuplje ali ispada 2x skuplje od onoga sto si ti rekao…

[emo_smijeh] Mi smo išli preko strane agencije one su u prosjeku znatno jeftinije link koji sam ti poslao je bio čisto informativan da vidiš hotel

Evo link
Vaš link …

[/quote]

Kupio je ponudu preko grupne kupnje. Nije 5 zvjezdica nego 4,a to je otprilike 3 zvjezdice u nas. Znam jer sam u Turskoj zivio 10 meseci. Ponuda o kojoj govori je bila sa doruckom uz nadoplatu 20 eura po nocenju za polupansion. Datumi su oni koje ti odrede uglavnom 10. mjesec. Pored toga vjerujem da ima racun pa neka ga posta ovdje. Inace je to sve rekla kazala. U biti hebe mi se. Imam 600 komada LRH i nemam namjeru imat ni jednu dionicu nekog lanca na Antaliji.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Da su opatijski hoteli prazni, a turski puni, onda bi ovakva rasprava imala smisla.

Mislim da si pogodio poantu

nepotrebno spamamo ovu temu pa da je na neki način završimo.
Ovo je agencija preko koje sam išao
Vaš link …

A ovaj drugi prilog je izvod sa Amexa – moja isprika 750 eura po glavi i molim oprost i za okupiranje posta.[emo_smijeh]

New Report

Close