LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kod jednog nedavnog pripajanja to je bilo transparentno najavljeno i poduprto katalogom. ovdje se svi pozivaju na zakon po kojem se zna kako prolaze mali…sory!

Evo i ja se dokopao Jutarnjeg. Zapravo je danas je Opatija pa i LRH tema u više članaka. No kako je gazda joza naveo Dujmićev intervju svakako pažljivo treba pročitati. Nebi čak rekao ni između redova, jer bio je u nekim stvarima vrlo eksplicitan i jasan.

Nemoj misliti na m2!

dalibor da li može tvoje viđenje “teksta između redaka”. Ja sam zaključio (pročitao) slijedeće Grad ostaje u LRH Opatija i ne prodaje svoj dio. LRH HC idu u prodaju.

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Šteta što katarski emir nije došao u LRH hotel…

Baš me zanima ako mu je Dujmić kazao, da bi mogao kupiti LRH…

I ovako cemo podici letvicu u ponedjeljak bez obziza sto nije rucao u “svome”

http://www.index.hr/vijesti/clanak/nakon-sibenika-bogati-katarski-seik-posjetio-i-opatiju-zanima-ga-turizam/835238.aspx

“Predstavnici ove bogate države izrazili su interes za investicije u turizam, a posebno ih je zainteresirao projekt Luke Opatija.”

Samo neka ulazu. Imaju luku, zicaru, vile, hotele, plaze, a sto se mene tice mogu i đamiju napravit.

>projekt Luke Opatija
OMG!

Koji projekt? Luka Opatija? Što je to?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Dujmic je bosanac. Kakva luka opatija pokraj luke rijeka. Misli se na marinu.

@matejt
meni to više izgleda da bi mogao kupiti Milenij hotele 🙂

kanabis je …. indijac! ili iz črnkovaca!!??

New Report

Close