LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hupz ima 50% nizi ebitd na slicno kreditno opterecenje u odnosu na lrh. Kad tome pribrojimo i svu onu neaktivnu imovinu u lrh, logicno se nazire pobjednik.
Naravno moguca odluka skupstine da trezor i dalje dokupljuje dionice diktira samu cijenu hupa na zse.

sve stima daliborop samo cca LRH ima 300 k dionica i dobit koliku i cijenu od 4600 kn Hupz ce nakon ponistavanja imati cca 415 k dionica i vrlo vjerovatno oko 50 mil dobiti s tim da je cijena cca 2050 kn realno po meni Hupz u ovom trenutku dok neizidju brojke za 3Q vrijedi oko 3200-3400 per share a od sljedece godine kad sve bude u funkciji svi hoteli od 01.01.2016 dobit bi mogla biti oko 60-65 mil jos ako trezor nastavi kupovati

ma ne samo malo raspravljamo daleko od toga da LRH nije odlicna masina ali po ovoj cijeni dionice meni je HUPZ najjeftiniji turist

Zasto gledate dobit? Slrs recimo nikada ne iskazuje dobit, a prihodi i ebitda su mu u konstantnom porastu. Onaj tko ulaze i tko se siri skriva dobit, jer se na to placa porez.

pa dali se HUPZ ne siri i ne ulaze jos ponistava dionice i daje kakvu takvu dividendu

Ajmo svi kupit HUP
da nam snupy bude zadovoljan 😀

Neka Darko kupi Split i ja ostajen nema Splita do Splita

To kupuje Ante il ce pustit Darka pa onda cijelog njega popapat 😀

Svaki cigo svoga konja hvali.[emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Lijepo vrijeme i više sadržaja glavni ovosezonski aduti Opatije

Povećanje kapitala

Liburnia Riviera Hoteli d.d. – protuprijedlog odluke pozivu na Glavnu skupštinu

Nemoj misliti na m2!

Liburnia Riviera Hoteli d.d. – protuprijedlog odluke pozivu na Glavnu skupštinu

“drustva Uburnia Riviera hoteli d.d.”
[emo_zacudjen]

"drustva Uburnia Riviera hoteli d.d."
[emo_zacudjen]

ništa čudno pa lijepo se vidi tko je pisao prijedlog [emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

New Report

Close