LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zato ovaj tekst, Dalibore, nije nimalo konfuzan. Brijem da bi cijena od 5000 kn kao donja granica mogla biti prebacena i prije kraja 8. mjeseca.

http://www.poslovni.hr/burze/lrh-visokoprofitabilan-bruto-operativna-dobit-porasla-36-299455

Da, neki novinari malo pažljivije čitaju izvješća.
Mislim da je jako dobro poentirano ono najvažnije.
Organski rast prihoda, rast profitabilnosti, rezultati akvizicije, kontrola troškova

Nemoj misliti na m2!

Stvarno sam iznenadjen tekstom 🙂
Iako vidim da je naslov LRH visokoprofitabilan morala promijeniti 😀 i ublaziti 😀
Bravo 🙂 za Suzanu 🙂
Dobrodosla u LRH sektu 🙂

sada je naslov:
“Poslovni rezultati kompanija Odlični rezultati LRH, bruto operativna dobit porasla 36%”
[emo_smijeh]

Naravno da će upravljanje i prodaja ostati objedinjeno, ne mislite da će sada razvijati novi brand.
Lopina malo proučite temu i podjelu.

On ti proucava samo stecajuse.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

zanimljivi grafovi u članku

http://eclectica.hr/2015/07/23/razvoj-u-turizmu/

www.lociraj-popust.com

Vidim da navala turista po grafu pocinje od 1.7. , dakle nakon rezultata za 2Q. Izgleda da cemo morati graditi nove hotele zbog povecane potraznje za smjestajem.

nemojte zaboraviti Slovence jer ce sada, u Savudrijskoj vali, dobiti 100% kapaciteta nego imaju do sada!
[emo_smijesak]

Gledam hupz izvješće oni u plusu a mi kao cijelogod. Destinacija u min. Dali pojasni nama neukima

I oni su cjelogodisnja destinacija. Hupz je bolja dionica, ali losija firma. Njihovo poslovanje mi je brljava. Grade nove kapacitete u doba jeftine kupnje, kupuju vlastite dionice i ponistavaju ih, te isplacuju dividendu. Lrh je sve preusmjerila u agresivni rast. Hupz u 5 god nije podigao prihode, vec samo ebitda i to za 20%. Nasprem lrh izgledaju kao firma bez vizija.

Uh gospon Kanabis nebi se slozio pa kako povecati prihode ili otvaranjem novih kapaciteta ili ponistenjem samih dionica pa cete dobit vecu dobit ako firma posluje u plusu ili veci minus ako posluje u minusu.Kako HuPZ vec godinama posluje u plusu vi sad protumaciti kako ce to utjecati na cijenu dionice.U ovom omjeru cijena lrh 4600kn HUPZ 2000kn Hupz izgleda puno jeftiniji nemojmo zaboraviti da Hupz ima sa Sheratonom Dubrovnik oko 2000 smjestajnih jedinica doduse vecina njih je 4 zvjezde neki sa 3 dok Lrh ima vecinom 5

Ponistenjem dionica HUPZ ce imati oko 415k dionica s tima da Uprava ako nastavi kupovati na slobodnom trzistu to moze i znacajno pasti ispod 400k uglavnom po meni HUPZ ce biti nakon 3Q najjeftiniji turist

New Report

Close