zanimljivo kako volimo prikazivati samo stvari koje nam odgovaraju! a niste vidjeli kumulativni gubitak 150% veći nego lani u isto doba!!??
zanimljivo kako volimo prikazivati samo stvari koje nam odgovaraju! a niste vidjeli kumulativni gubitak 150% veći nego lani u isto doba!!??
Zbilja je super da postoje ovakvi “ulagači” na našoj burzi! Pa to nam nudi super prilike.
Ja ne znam, kolega randopph, jel se ti šališ ili… Zbilja… Strašno! Jednostavno prestrašno!
dakle randopph
gledajući maticu dakle nekonsolidirano:
2014 1H -7
2015 1H -11
ako uzmemo u obzir izvanredne prihode tj isključimo ih:
2014 1H -19
2015 1H -15
Koliko vidim, amortizacija je nešto veća nego prije, ali mi opet nije jasno, kako su uspijeli natući gubitak…
slažem se kresso, pogotovo oni koji ne vide razliku vrapca u ruci ili goluba na grani, odnosno novca u ruci ili u firmi!
Koliko vidim, amortizacija je nešto veća nego prije, ali mi opet nije jasno, kako su uspijeli natući gubitak…
Nešto veća [emo_smijeh] samo cca 11 miliona
gledajući maticu dakle nekonsolidirano:
2014 1H -7
2015 1H -11
ako uzmemo u obzir izvanredne prihode tj isključimo ih:
2014 1H -19
2015 1H -15
Kao prvo, nema mu smisla objašnjavati jer netko ko ovo vidi ko negativno izvješće ili nema pojma o pojmu ili je zlonamjeran. U svakom slučaju, objašnjenje neće prihvatiti.
Kao drugo, trenutno je najmanje bitna stavka neto dobit tj. gubitak (uostalom, za ovaj kvartal nije gubitak nego dobit, al zbilja nebitno).
Kakav gubitak? Konsolidirano je za ovaj kvartal dobit 19.5M. Al je nebitna.
Pogledajte koliko ostali amortiziraju, pa će vam biti jasno zašto sam napisao nešto veća… Uostalom, da je amortizacija bila na nivou prošle godine, opet bi bio gubitak… A pravo je pitranje, kako su uspijeli ostvariti gubitak uz sve one pozitivne stvari o kojima daliborop trubi već mjesecima… Iskreno, mislim da ostali turisti neće imati gubitak, ali nećemo morati dugo čekati usporedbu…