Bal:
”
Da.. hoće.. pitanje je kad.. al kako kažu “strpljen, spašen” [smiley2] ”
Gledaj to ovako: vjeruješ li da će LRH uz predstojeću prviatizaciju, grad Opatiju kao suvlasnika- partnera, okončanje sporova, povezivanje s 1-2 svjetski poznate hotelske kuće, velikim ulaganjima, revalorizacijom nekretnina, cjelogodišnjim turizmom…za par godina vrijediti na burzi 2 puta više nego sada? Ako vjeruješ , to ti je prosječno najmanje 50% godišnjeg prinosa po dionici! Zar je to malo i zar se to ne isplati čekati? [smiley2]
Kad se riješi sve što si nabrojao čini mi se da će biti puno vedrije od tih 50% koje spominješ. Kad bi se riješila samo jedna stvar već bi to izgledalo puno bolje. Do tada… opet ona narodna.. “strpljen spašen”.
U ovo dionicu i ulažem dugoročno jer se jedino tako isplati.
Vaš link PA još malo o cjeloj Liburniji.. [smiley2] Uf što će biti dobro kad sve to sjedne na svoje mjesto.. Revalorizacija imovine, strateški partner, poslovanje! [smiley2]
Procitala intervju.
E sad, da netko to cita, tko nema pojma o LRH komotno bi mogao zakljuciti: kakva sigurna i uspjesna tvrtka. Ni rijeci o tome da je zapravo upitno cijelo vlasnistvo nad kompleksom, da je moguce u skoroj buducnosti promijeniti strateske ciljeve, upravu pa i upitnim postaje krditna sposobnost.
“temeljni kapital procijenjen na 986 mln kn a vecinski je vlasnik HFP” Halo?!!!! Bukovicu!!! Taj isti HFP koji je pod istragom zbog koruptivnosti a t.k. je smijesna. Ozbiljni mestri jedino bi iz toga cudnog podatka mogli iscitati da nesto u cijeloj prici ne stima.
E pa svasta. Znam sta se sve radi, ali ovako pakiranje informacija…Ok, i ja sam Linda Evangelista. Imam plavu kosu i povremeno sam na TV-u!
Svašta “papir” trpi! Tebi je upitno vlasništvo nad cijelim kompleksom? HFP nije većinski vlasnik? Moguće je mijenjati upravu LRH i strateške ciljeve, a u drugim firmama to kao nije moguće? To onda čini upitnom kreditnu sposobnost LRH? Pa LRH je jedna od najmanje zaduženih firmi u branši!
Ne znam što imaš toliko protiv LRH, ali ovakvo negativističko i katastrofično pisanje nije normalno.
sve što ja mogu reći… nadokupih još koju dionicu [smiley1] pa nek mi je sa srećom [smiley11]
Ovo je prilično smiješno. najave o vjerojatno najboljem financijskom izvješću ikad, a ovo ide na razine od proljeća. dva najbolja fonda u Hrvatskoj i bank of NY i par skrbničkih dokupljuju. kad izađe izvješće i ode gore 10 ili 15% onda će i 6500 ili 7000 biti jeftino. ovdje bi se mogao ponoviti scenarij KTJV(ili BZJK kako god hoćete). bumo videli.[smiley1]. ovo je trenutno pametna i povoljna kupnja. sretno kupcima. pozdrav!
Ovo je prilično smiješno. najave o vjerojatno najboljem financijskom izvješću ikad, a ovo ide na razine od proljeća. dva najbolja fonda u Hrvatskoj i bank of NY i par skrbničkih dokupljuju. kad izađe izvješće i ode gore 10 ili 15% onda će i 6500 ili 7000 biti jeftino. ovdje bi se mogao ponoviti scenarij KTJV(ili BZJK kako god hoćete). bumo videli.[smiley1]. ovo je trenutno pametna i povoljna kupnja. sretno kupcima. pozdrav!
He, isto mislimo kolega!
Danas sam ubo još par komada. [smiley11]
Ja se nadokupio koliko sam mogao, već sam i malo pohlepan što ne mogu još. [smiley1]
Sad odmaram čekajući financijsko.
Jel može netko postati transakcije od danas?
evo kolega
Ja sam postavio zasjedu na 5700, pa ako uleti uleti, ako ne imam je već dovoljno i od prije.. [smiley1]
Bal:
”
Jel može netko postati transakcije od danas?
”
evo kolega
Hvala kolega…. Ovo je super.. ko stvoreno za dokup. Par drhtavih ručica koje su prodale po jednu dionicu.. eto odakle današnji pad.
Sve 5.. idemo dalje 🙂