a sve to isto primjenite na Hvar, i onda molim kolege sve koji su u LRH da napravite sektu i na SUNH☺️☺️
PRIOPĆENJE ZA JAVNOST GRADA OPATIJE NA TEMU LRH
“Grad Opatija samo može priželjkivati da se prodaja, ukoliko do nje dođe, obavi po što većoj cijeni i što kvalitetnijem i ambicioznijem novom vlasniku, jer time i naš manjinski vlasnički dio postiže veći ukupan iznos i povećava u konačnici našu imovinu.”
“Široj javnosti je poznato je da većinski vlasnici imaju namjeru preusmjeriti težište svojih daljnjih poslovnih aktivnosti, prodati LRH te ispituju tržište”
ovi iz lrh su smiješni,trae 14 milijuna eura za hotel imperijal,a kupili su portorož-bernardin za istu lovu.
izgled ada je ostoja na exitu i da gazda toda ulazi u opatiju na velika vrata sa karismom.
još sam čuo da po istri i kvarneru nešto preuzimaju.
Nema druge onda ovdje nego rezi i bjezi. Hvala sto ste podijelili ove informacije iz prve ruke sa nama.
izgled ada je ostoja na exitu i da gazda toda ulazi u opatiju na velika vrata sa karismom.
Ništa od Tode u LRH. Toda i ovako opasno pleše po žici iznad bare pune gladnih krokodila. Nema on trenutno kapaciteta za tako nešto.
To je to, kupac bi mogao dobiti 90% lrh. Za takav postotak treba platiti premiju. Moglo bi se tu nesto realizirati u roku 1 god[/u]
Ako je godina u pitanju čemu prodaja prodaja Imperjala. Zar ga nije lakše “utopit” sa svim ostalim hotelima. Meni se čini da Imperjal mora financirati obnovu ostalih hotela a to će potrajat po meni ne manje od 3 do 4 godine.
To je to, kupac bi mogao dobiti 90% lrh. Za takav postotak treba platiti premiju.
To ne znači da će ta premija vrijediti jednako za sve. Ona “zlatna” dionica vrijedi puno puno više nego “obična”.
Ne mora imlerial nista. Pise da je njegovo stavljanje u prodaju, zapravo ispipavanje terena jer se takav hotel na tom podrucju trazi. Dobar vlasnik ce bez obzira na prodaju svojeg udjela svakako nastojati razvijati firmu. Imate krasan primjer kod hmst, gdje je donesen akcijski plan, ali se po njemu vec 2 god ne postupa, jer se firma prodaje. Vjerojatno ni naredne godine nece biti prodana, pa imate 3 propustene godine. Kod lrh ce to biti malo drugacije. Ona ce u 3 godine dici prihode na 600 mil kuna i vrijedit ce vise.
Ne znam bas da zlatna dionica uvijek vrijedi vise. Npr da opatija sutra svoj paket proda za 5000kn, ja svoje ne bi prodao, vec bi cekao ostoju. Mi mali cemo najvise dobiti ako ostoja i opatija zajedno prodaju svoje pakete. To je prodaja uz iskljucenje snhoa, sto mi od pocetka prizeljkujemo.
Mi mali cemo najvise dobiti ako ostoja i opatija zajedno prodaju svoje pakete
Ostoja, KBJ i Opatija
Two is company, but three’s a crowd.
Mene ne zanima sto ce biti izmedju ksenije i ostoje kasnije. Ostoja vodi snho za sada i njegov potpis je vazan.
Nadam se raspletu uz prinos od 30% u kratkom vremenu….
Ništa drugo
Pise da je njegovo stavljanje u prodaju, zapravo ispipavanje terena jer se takav hotel na tom podrucju trazi
Možeš li mi reći gdje to piše. Iz iskustva znam da ne treba vjerovati svemu što piše. Volio bih da si u pravu
Nadam se raspletu uz prinos od 30% u kratkom vremenu….
Strpljen spašen
Da napravimo refresh….
Trenutno na ZSE.
LRH – 1.400.000.000 kn
SHNO – 576.000.000 kn
61,85% LRH = 865.900.000 kn
E sada vi meni recite dali je normalno da SNHO treba rasti 50% da dođe do 61,85% TK LRH…
i onda mi još recite da je toliki rizik:):):):):)
ZSE = I LOVE THIS GAME!
Naravno da ne treba vjerovati drugima, vec sam posloziti pricu. Iz svega napisanog u novinama, forumu i iz osobnog kontakta sa sektom forumasa to je najbliza slika trenutnog stanja. Ako proucite lrh, vidjet ce te da su oni odavno imali plan izdvojiti jedan hotel i prepustit ga stranom brendu.
Vi kazete da moraju prodati imperial, a medju najmanje zaduzenim turistima su. Ja bi se radije vratio na ono- maksimizirati prihode i vrijednost tvrtke. Ako se kroz prodaju toga hotela moze povecati vrijednost tvrtke, zasto ne?
Ono sto je dobro za dionicare lrh je medijska prasina, koja prije 3god gotovo nije postojala.