LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

?????, sta je sada ovo?

Ide prodaja u komadima a lovica u snho!
dioničarima snho-a dividenda a dioničarima Lrh-a grad Opatija.

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

115.000,00 po sobi za 3 zvijezdice, pa to je odlicno….

Al zasto sada taj potez?, baca se kost?

Iskreno nisam ovo očekivao ali izgleda ide tranširanje i prodaja na komade kako bi zaobišli grad Opatiju!

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

a kupac?, Valmar ili Luksic?

Sto ovome fali? Cijena hotela uopce nije mala i u slucaju da se postigne, bit ce veliki uspujeh za nas. Za tu cijenu se moze kupiti 300 soba hotela adriatic u opatiji, koje su jos u boljem stanju. Za vile i hotel lrh ce dobiti skoro koliko je dala za portoroz. Ciklus sirenja ide dalje, naravno po ubrzanom modelu!

To sam upravo i ja gore napisao…

24.6 2015
Zasto LRH prodaje Imperial?

Možda kolega fahrudin zna nešto više o tome

Ide prodaja u komadima a lovica u snho!
dioničarima snho-a dividenda a dioničarima Lrh-a grad Opatija.

Možda si u pravu ali treba sagledati i iz drugog kuta. Npr skuplja novac za isplatu dijela od KBJ u SNHO.

ili je Ostoja zapikirao nešto ali nedostaje penezi.

Mozda je ovo nada za opatiju da dodje zvucnije ime i podigne regiju. Imperijal bi mogao na 5 zvjezdica.

Dalibore koliko imperial zaradjuje po sobi?

Nije ovo baš neočekivano zar ne?
Prvo vidjeli smo da se vade certifikati što je moglo sugerirati da se nekretnine prodaju, a i dosada je LRH radila po tom principu. Prodajom je dijelom financirala akvizicije. Ja sam u svoje projekcije stavio da se godišnje prihoduje 20-30 mil kuna od neproduktivne imovine, a tako bi mogli narednih 10 godina.

Nemoj misliti na m2!

Imperial na 127 soba i 230 soba bilježi godišnje nešto manje od 40.000 noćenja
Popunjenost je oko 47,5%.
Procjenjujem da rade prihod od 13.500-14.000 eur po sobi

Nemoj misliti na m2!

New Report

Close