LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako moja matematika ne griješi onda Opatija do 26.6. od 1.1. ima 43.259 noćenja više nego prethodne godine u istom periodu tj + 11,5 %

Da sad na godišnjoj razini osigurava već +4% da do kraja godine odrade jednako kao i prošle godine. Morati ću ja korigirati svoje tablice ponovo :))

Za Opatijsku rivijeru projekcija je bila rast broja noćenja 5% i 3% na ime rasta cijene. To je onda 8,15% tj oko 20 mil kuna.
No kako sada stvari stoje rast broja noćenja bi mogao biti 7-8%
A ako cijene uspiju dići 5% to je onda 30 mil kuna više nego prošle godine
Kad na to dodamo Portorož i Cavtat to je onda 425 mil kuna

Budući da je izvjesno da one nekretnine idu u prodaju, a valjda će nešto prodati i ovo godine eto nas na prihodu od 450 mil kuna već ove godine.

Da se PLAG i ISTT nisu spojili možda bi postali i 3. turististička tvrtka 🙂

Nemoj misliti na m2!

…Da se PLAG i ISTT nisu spojili možda bi postali i 3. turististička tvrtka 🙂

Skroz nebitno.Bolje prvi u selu nego drugi u gradu. Znaci bolje prvi u Opatiji nego drugi u Hrvatskoj.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Pusti ti to, treba biti u top 4 u RH, to se prodaje, ne prodaje se kupcima to sta imas Opatiju, zato su i krenuli u sirenje portfelja…

Neka EBITA bude ove godine 200 mil, i ja za zadovoljan…

Ma ne razumis, ali nije ni bitno.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Hdz najavio smanjenje pdva u turizmu na 10%

Trgovanje danas stabilno. Super.

Uz zaključak 6 mjeseca, možemo staviti prognoze/oćekivanja za 7 mjesac:

– vrijeme će biti super.
– ulazimo u najjaći period (7 i 8 mjesac)
– možda ćemo već vidjeti i neke rezultate po pitanju Portoroža
– možda ćemo dobiti kakvu informaciju više oko nekretnina, koje su stavljene na prodaju
– Grčka, Tunizija, Francija i jeftini euro su dobra kombinacija, da se ide na englesko tržište sa punom parom. Naime, avio veza Rijeka-London je 3 puta tjedno (samo Rijeka-Koln vjeza ima više – 4 puta), tako da bi trebali sada to proširiti i na kakve druge destinacije unutar engleske (barem za sezonu)
– investitori još pratiju LRH od daleka. Mislim da će i to se uskoro promjeniti.
– možda dobijemo kakvu info vezano na prodaju LRH.

Sva putovanja u Tunis otkazana u Hr a znam i da je isto u AT i IT…dakle trziste manje!

Koji ste likovi nek susjedu crkne krava strasno kao se veselite tudoj nesreci samo se bojim de se burze nekorigiraju 30 posto pa lrh na 3000 milje

Zakaj bi bio lik koji ti opisujes?
Navodim cinjenice,koje idu Hr u prilog. Kada je kod nas bio rat i kada su to navodili svi nasi konkurenti onda je to bilo OK i normalno?
A svi vi koji prizeljkujete LRH na 3000 …samo se nadajte jer ako i bude ta cijena nece biti kolicine.

Nek se samo korigiraju. LRH na 3000 kuna, ja odmah idem po lombardni.
U krizama dionice padaju neselektivno. I tvrtke koje možda imaju možda nekog rezona da zbog krize lošije posluju ali i npr turistička tvrtka tipa LRH koja od ovoga može samo profitirati.

Vani pad predvode banke, no te banke su od 1.1. imale vrlo visoki rast. Npr u Italiji je Banca Pop Milano danas pala 7,91% ali je od 1.1. narasla 70,6%

Nemoj misliti na m2!

Ma ne kolega samo ti nego i ostali i još nešto pozdrav iz Vukovara ono nekom rat nekom brat stoji samo nemoramo potecncirt veliki igrači budu već sami odradili rast

Ostoja na bubanj stavio Hotel Imperijal i dvije vile

Na bubnju Hotel Imperijal i dvije vile

New Report

Close