LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cavtat: Otvoren najveći aqua park na ovim prostorima![/url]

Nemoj misliti na m2!

nalog pomjeren na 5820kn

dajte mi po prihodima, dali smo i ako nismo kada cemo postati 4 igrac u RH turizmu

Ovisno koga se broji 🙂
Ako brojimo samo tvrtke koje kotiraju na burzi onda jesmo jer u 2014 smo pretkeli ARNT za nešto sitno i izbili na 4 mjesto
Kad uzmemo tvrtke koje su sad u igri mi smo svake godine napredovali za po jedno mjesto.
U 2013 smo pretekli HUPZ, a u 2014 ARNT. Sad nam je Jadranka “ispala” pa ove godine nemamo koga preskočiti

Nemoj misliti na m2!

Ako je tako, onda smo zasluzili vecu medijsku pozornost, jer smo 4 turist koji kotira na burzi

Mislim da sad nase tvrtke mogu slobodno 10-20% dici cijene. Prvo cirkus u Tunisu a sad u Grčkoj

Nemoj misliti na m2!

Bitno je da ih last minute ne moraju spustati 😀

Dalibore poslusali su te oni vec davno. Usporedjujuci cijene sa proslom godinom one su barem 15% vece u 6mj. U glavnoj sezoni bi to jos vise moglo rasti.

Vidim da nas na stranici firme reklamira renata sopek [emo_smijeh]

Predobar prilog na RTLu o Opatiji.
Puna kao sipak 🙂
Opatija kao nekad 😀

OPATIJA

Od 1. do 26. lipnja ostvareno 37.584 dolazaka i 108.901 noćenje što je 13% više dolazaka i 7% više noćenja nego u istom razdoblju lani

Prepuna Opatija uživala u Festivalu vatrometa[/url]

Nemoj misliti na m2!

A ovaj vikend jos ce malo popraviti navedene brojke 😀
kada tome dodamo vise kreveta koji imaju i vise kategorije pa time i cijene 🙂 ukupni rez 1-6/2015 bit ce i malo bolji od daliborovih optimisticnih prognoza 🙂

New Report

Close