LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajde, dobro je, ne znam je li ovo utjecaj sektaštva, ili nešto drugo, u svakom slučaju nije uobičajno na ZSE da netko podere ovoliku količinu aska sa + 10 %.

[emo_palacg]

lp

Kada ima dionica onda se ovo ne radi, ali kada dionica nema onda se radi svašta, nešto slično sam ja radio sa Hotelima Makarska prije par godina kada su bili u posebnom režimu na 80 kn, danas su 180 kn…

Ajde, dobro je, ne znam je li ovo utjecaj sektaštva, ili nešto drugo, u svakom slučaju nije uobičajno na ZSE da netko podere ovoliku količinu aska sa + 10 %.

[emo_palacg]

lp

We are SEKTA! Resistance is futile! You will be assimilated! [emo_smijeh]

www.lociraj-popust.com

Netko je odlučio podebljat na obje strane. SNHO i LRH.

Neki su prepoznali ranije, neki kasnije, a neki će još kasnije. Treba još pričekati postsezonske izvještaje i konsolidaciju akvizicija pa ćemo onda biti još zadovoljniji.
U svakom slučaju sve se lijepo razvija, samo da ne bude nekih sistemskih šokova izvana.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Mislim, da se dešava realokacija kapitala: pogledajmo kunski promet kod turista: rivp 1,3 mio / plag 1,1 mio / LRH 0,5 mio / mais 0,3 mio / htpk 0,2 mio

Ja bih rekao da je ušao novi novac u turiste. I ljepo je do gledati, jer toga će biti sve više.

i još jedan komentar: ako poćniju malo veći ulagaći baciti novac u turiste, onda barem kod LRH znamo gdje je prva grana sa većom količinom: 5420 kuna…

Ne bih se čudio, da padne ta grana do kraja godine.

ja osobno mislim da će pasti prije kraja ljeta…jer je to jedina značajna veća količina koja se može kupiti na jednom mjestu

www.lociraj-popust.com

Sto je sa kampom? Ne sjecam se da sam do sada procitao da su kupili kucicu ili napravili dodatno mjesto. Na mapi kampa vidi se da imaju jos puno slobodnog prostora.

Napravili su mislim 40 kućica u prije par godina (20+20 u 2 godine)
Lijepo to izgleda ali dok nisu riješili status plaže mislim da se nisu previše koncentrirali na kamp. Pravi posao će tamo biti kada seizmjesti cesta. Planovi i projekti su napravljeni, a kada ide provedba to ne znam.
LRH čak na toj parceli ima i nešto čvrstih objekata, koji su se vodili kao bungalovi. To sutra može biti puno luksuzniji smještaj, a kad parcela kampa dobije izravan pristup na plažu, za koju se pokazalo da je zapravo u vlasništvu LRH a da je lokalna uprava ju nezakonito davala u koncesiju to postaje nešto puno vrednije nego je sada.

Nemoj misliti na m2!

znamo gdje je prva grana sa većom količinom: 5420 kuna…
Ne bih se čudio, da padne ta grana do kraja godine.

Ta “grana” će se savijati prema gore ili dolje, ovisno o dnevnoj cijeni i uvijek bit će “izvan dohvat” sve dok se LRH ne proda

Nece nitko pokupit nalog na 5400kn, jer on nije na prodaju.

Kad malo preracunamo sto je sehanovic rekao na skupstini, ispada da je minimalna cijena lrh u 2020 god 10 000kn. A kada bi preslikali zadnjih 5 god lrh, dakle da u narednih 5 god povecamo prihode za 100%,tada bi cijena bila i puno veca. Naravno 2020 god ne ocekujem ni da se turisti prodaju po 10-11 ev ebitda, vec 13-14 ev ebitda i tada ce cijena biti jos veca.

Ako gledamo male spekulante, njima je mozda danas bilo bolje prodati, pa se vratiti po 4200kn. Posto se lrh skuplja metlom, za pretpostavit je da ce metla cekat da se prodaja poslozi. Ne znam u kojem legalnom biznisu mozemo imati povrat, kao u lrh. I sada zamislite fondove koji ulazu na 20-30 god. Sto njima znaci danas platiti 5000kn?

Ljepo kolega samo naci novog jovu ili da predemo na belohorizonte

New Report

Close