@kanabis
za sad je najavljeno ulaganje u hotele Palace, Bellevue, Roža i vilu Slatina
Palace i bellevue su jedan hotel koliko mi je poznato. Za vilu slatinu nitko nista do sada nije komentirao. Na kompu mi je popis nekretnina lrh, zna li netko kvadratutu ili broj soba vile slatina?
http://www.liburnia.biz/files/poziv-na-natjecaj-za-nadzor-2013.pdf
vjerojato će se realizirati ovaj projekat za kompleks Palace-Bellevue-Slatina koji je stopiran 2013. zbog podizanja stope PDV-a
koliko vidim radi se o dva hotela koji se vode pod zajednički kompleks
Palace i Bellevue će nakon rekonstrukcije biti jedan hotel i spojeni će biti sa vilom Slatina, tako da ste oboje u pravu.
imam ja sve doma, i sobe i plan i m2. postam malo kasnije
Ja sam fascinantan kojim Vi svi podacima baratate.
Jel mi može netko odgovoriti na 2 pitanja ali iskreno:
1. Koliki vam je ulaz?
2. Koliko dionica imate?
jer stvarno sam oduševljen ljudima na ovoj temi
Još će Ivan prodati SNHO i kupiti LRH! [emo_smijeh]
Ivan, to se desi, kad si dionicar vise od 5 godina…
Onda polako, svake godine malo, saznajes mic po mic. I onda stavljas ove informacije u svoj puzzle.
Da Ivane, jako dugo..
Ali najvažnije je da je vrijeme odlično, more je već prilično ugodno za kupanje, Maržić uređuje Lido punom parom, svaki dan se vidi na cesti sve više autobusa…
Sou, stvarno ste sou….u pozitivnom smislu, naravno!
Necu se jos odluciti za LRH umjesto SNHO jer mi racio neda….al svejedno za isto navijamo, samo smo u drugim automobilima, cilj je isti!
http://www.liburnia.biz/files/poziv-na-natjecaj-za-nadzor-2013.pdf
vjerojato će se realizirati ovaj projekat za kompleks Palace-Bellevue-Slatina koji je stopiran 2013. zbog podizanja stope PDV-a
koliko vidim radi se o dva hotela koji se vode pod zajednički kompleks
Mislim da je ovo sasvim dovoljno pa ne moram pretraživti svoju arhivu. Imam skoro sve ZK izvatke za nekretnine LRH, no nije baš sistematizirano pa treba vremena za nešto pronaći.
Projekt je malo izmjenjen, ne dograđuje se potkrovlje na hotelu Bellevue, razlog je “cirkus” oko Kvarnera. Ostalo bi trebalo ići manje više po projektu. Da se razumijemo LRH je imala građevinsku dozvolu da odradi ovaj prvi projekt i nistko je nije mogao spriječiti ali je NO odlučio da se ide u izmjene da se smanje tenzije.
Po meni su Palace-Bellevue, uz možda Imperial nejveći potencijali LRH. Samo to ne trpi osrednjost, ili potpuni luksuz ili ništa.
Šteta što s jednim od tih hotela ne uđu pod neki svjetski brand. To možda nije finacijski najisplativije za taj hotel ali za cijelu destinaciju pa onda i tvrtku to bi donijelo puno više. No to je samo moje mišljenje, uvjeren sa da to uprava zna puno bolje od mene