LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je dionica koja će strpljviima donijeti odlične prinose, perspektive su izvanredne i LRH treba kupiti, ubaciti u portfelj, pa na nju zaboraviti godinu dana…Pa kad ponovo pogledate, bit će jako ugodno iznenađenje.

Ignore: KressoM, delux

Baš tako,nešto smo se previše navikli u zadnje vrijeme na brzu zaradu.. Polako, bi će zarade, samo pametno!

Ovo je dionica koja će strpljviima donijeti odlične prinose, perspektive su izvanredne i LRH treba kupiti, ubaciti u portfelj, pa na nju zaboraviti godinu dana…Pa kad ponovo pogledate, bit će jako ugodno iznenađenje.

slažem se, ja sam se sa lrh nakrcao (i HT-om) na rok od 1-2 godine, a na temelju njih uzimam margine i lombarde…potencijal ogroman, naravno za strpljive

* Važeći podaci za uredovni dan 18.10.2007 .

LIBURNIA RIVIERA HOTELI D.D./REDOVNA NA IME LRH-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 177.256 58,57 Osnovni račun
2. NOVA LIBURNIJA D.O.O. 75.661 25,00 Osnovni račun
3. KD BPD D.O.O. 2.426 0,80 Osnovni račun
4. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 2.200 0,73 Skrb. račun
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./PROSPECTUS JUGOISTOČNA EUROPA OIF S JAVNOM PONUDOM 2.000 0,66 Skrb. račun
6. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 1.818 0,60 Skrb. račun
7. PBZ D.D. 1.700 0,56 Osnovni račun
8. CROATIA OSIGURANJE D.D. 1.530 0,51 Zast. račun
9. HPB D.D. 1.485 0,49 Skrb. račun
10. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 1.371 0,45 Skrb. račun
Ukupno: 88,37

Daklem Victoria je prodala oko 130 komada, znajući da je kupovala prošle godine u 5 mjesecu kad je cijena bila oko 3k (tu negdje) njoj je izgleda dosta.
Želio sam se malo osigurati što se tiće lrh-r-a pa sam danas imao razgovor s jednim čovjekom koji je blizak lrh-u (i fizički i na onaj drugi način) i koji me uvjerava da Liburnija može samo nabolje. Da se odmah ogradim, ovo pišem o liburniji kao tvrtci a ne o dionici.
Naveo je da je velika prednost liburnije ta da tamo sezona traje praktički cijelu godinu i da imaju klijentelu koja ne mijenja opatiju već godinama.

Ovo je komentar s drugog foruma.

[color=black][/color]

Tko će ga znati zašto netko prodaje, svatko ima svoje razloge. Viktorija nije prodavala kad je SNHO izlazio, a to je trajalo nekih 2-3 mjeseca po prosječnoj cijeni cca 6200-6500 kn (nisam računao ali ima na Abacusovim stranicama pa ko voli nek izvoli)…. Koliko ja vidim nema velikih naloga u prvih 5, neće to oni dati ispod cijene.

Iskreno rečeno bitnije mi je da su prospectus, ilirika i NY unutra. Victorija se nije baš iskazala u zadnje vrijeme tko zna što je njima na umu… na LRH sam zaboravio jer puno je malih unutra koji se brzo trebaju iskrcat jer nije u 2 tjedna narasla 20%. kad ode preko bar 8 ili 10k onda se čujemo. pozdrav!

Tko će ga znati zašto netko prodaje, svatko ima svoje razloge. Viktorija nije prodavala kad je SNHO izlazio, a to je trajalo nekih 2-3 mjeseca po prosječnoj cijeni cca 6200-6500 kn (nisam računao ali ima na Abacusovim stranicama pa ko voli nek izvoli)…. Koliko ja vidim nema velikih naloga u prvih 5, neće to oni dati ispod cijene. /quote]

Kod SN-a je prosjek izlaženja bio malo viši od ovoga

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Vaš link

Al se razbacujemo brojkaka uoči izbora,a? Ma da, čeka ne treba biti doktor nauke da bi se moglo zaključitit da nas čeka svijetla budućnost u toj grani, pogotovo u Opatiji kaja ima cijelogodišnji turizam.

Čini mi se da unatoč svemu pozitivnom (poslovanje, dobra godina, cjelogodišnji turizam, itd) vezanom uz LRH i Liburniu, nitko veći neće ozbiljnije ući sve dok se ne riješi znani gordijski čvor. Mislim da ćemo se načekati.

Kad će FI?

TURIZAM U KOLOVOZU 2007
http://www.dzs.hr/Hrv/publication/2007/4-4-1_8h2007.htm

U Hrvatskoj je u kolovozu 2007. u odnosu na kolovoz 2006. u komercijalnim smještajnim objektima broj dolazaka turista veći za 8%, a broj noćenja turista za 6%.

Turisti su ostvarili 17 889 106 noćenja, od čega su 8,6% ostvarili domaći turisti, a 91,4% strani.

U kolovozu 2008. u odnosu na kolovoz 2006. broj noćenja domaćih turista veći je za 4%, a broj noćenja stranih turista za 6%.

Prvo normalno, a onda u picu ![b][/b]

http://www.e-turizam.com/vijesti/hrvatska-cijene-hotela-u-posezoni-i-30-posto-nize.html

Listopad bi, ako je suditi po prognozama državnog tajnika za turizam Zdenka Mičića, mogao biti 15 do 20 posto bolji od lanjskog. Za desetak dana zatvorit će se većina jadranskih hotela i hotelijeri će i službeno završiti ovogodišnju sezonu.

Radit će hoteli po gradovima odnosno odredištima koja se pokušavaju riješiti rada samo po sezoni. Zimski odmor tako će se moći potražiti u Dubrovniku, Splitu, Opatiji, Puli. U zimskim mjesecima će, istina, raditi i brojni mali hoteli, objekti u obiteljskom vlasništvu. Vlasnici si, naime, zbog kreditnih obveza ne mogu priuštiti zatvaranje hotela.

Prvo normalno, a onda u picu ![b][/b]

New Report

Close