LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

za mene je to samo još jedan kupac kuji bi mogao biti zainteresiran, a ima novac da to kupi 🙂
siguran sam da će nekad porazgovarati o mogućnostima s Darkom 😀
al još sam sigurniji da neće ništa preplatiti pogotovo ako bude jedini kupac 🙂

Dalibor je pisao o cijeni soba u eu. Kod nas su sobe ispadale znatno jeftinije nego u madji na balatonu. S toga bi adrisova akvizicija bila pun pogodak, jer ce se cijene za 5-6 god morati nivelirati. A do tada ce se polovica tvrtke vec kroz prihode otplatit.

evo 20H na kupnji

može li netko brzinski i ukratko oko H naloga, nekad je to bilo min 10%, da li je to isto (mislim da se mijenjalo…)

www.lociraj-popust.com

Ma to je manipulacija trzistem. Moze staviti 20kom na h i kupovati samo 20kom. Dakle od 20 do 200. Naravno zse se bori protiv manipulacije, pa onda uvede ovakvu glupost.

To uopće nije nikakva manipulacija. Nego dobra stvar. Druga je stvar sto se to koristi za manipulaciju, al ne treba zato ukinuti takve stvari nego bolje kontrolirati tržište. Najbolje bi onda bilo ukinuti burzu jer eto, može se manipulirati.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Neki dan poniste nalog na dlkv od 1000kn, jer je to kao manipulacija. Ako je 1000kn manipulacija, sto je 10h, a prodavatelj ima samo tih 10?

Pa bitno je, da se trguje. Da i neki novi ulagači počniju pratit LRH. I naravno, da cijena ide u smjeri poslovanja poduzeća 😉

Gledajuči kutak gore desno na http://www.novilist.hr/ vidim da je vrijeme super 😉

Neki dan poniste nalog na dlkv od 1000kn, jer je to kao manipulacija. Ako je 1000kn manipulacija, sto je 10h, a prodavatelj ima samo tih 10?

Na temi INGRA kolega je objasnio koji je najvjerojatniji uzrok poništenja transakcija na Dalekovodu i Ingri. Kakve veze ima to što neko krivo trguje sa skrivanjem količine? Zašto bi trebao neko znati količinu koju neko prodaje/kupuje? Npr. da ja želim kupiti veće količine, ja bih stavio h nalog da ne vide drugi da kupujem velike količine i da se ne guraju samo zbog toga na kupnji. Sasvim legitimno. S druge strane kada prodavači vide veliku količinu na kupnji neće se baš lako odlučivati na prodaju jer računaju da onaj tko želi kupiti veliku količinu daje potporu cijeni da ne sklizne i onda sam sebi kupac radi protuuslugu. S druge strane, ako nema baš prodaje, a želim kupiti manju količinu, mogu staviti skriveni nalog sa malo skrivenih dionica nadajući se da će se možda netko sa većim paketom odlučiti na prodaju, a ne zanima ga prodaja po malo pa misleći da ima dovoljno za njegov paket. Sve su to neke male taktičke stvari i to ništa nije manipulacija. Manipulacija je za one sitne špekulantiće koji bi sve htili znati unaprijed, po mogućnosti da im se kaže što će narsti 50% i onda da to i kupe pa prodaju kad naraste. I za takve koji kupuju na temelju kupnje/prodaje i špekuliranja kakav kupac se krije. I zato je super stvar da ima tih skrivenih naloga.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Hahaha 3 puta u tekstu koristite rijeci koje zamjenjuju spekulaciju. Osobno nemam nista protiv toga. Jasno mi je da je zse vucija jazbina. Zalosno je sto su cak i istocni susjedi po nekim pitanjima zasticeniji od nas. Vratimo se na lrh.

H nalog sam zadavao i ja a sve skupa je bilo 20500 kn.
obično iza njega stoji jako malo novaca

Za one, koje malo pratiju dinamiku trgovanja LRH: nalog od 1638 dionica se povukao na 5.420,00 kuna. Očito se ne žuri sa prodajom…ili je to samo novo očekivanje uz početak sezone / TDRa / nešto drugo?

Lrh kupila dionice hcvt po 308kn

New Report

Close