Mislis da ce oni stvarno povecati vrijednost hotela? Vjerojatno kao i nas pejnovic haha
Nakon par godina budu jeftiniji za kupnju [emo_cool]
Kupili su ulaznicu, da mogu sjesti za stol i pregovarati. Vidimo da se oko istrabenzovog portfelja u portorozu svasta pise. Ne znam dali su kempinski i gha hoteli tom portfelju koji je presao na banku?
Mozda izvuku i kakvu korisnu informaciju o drugim trzistima. A mozda je sve bio corak 🙂
Svake godine mi je lijeno zapisati cijene na pojedine datume, kako bi ih usporedio. Gledajuci stranicu booking cini mi se da je 5mj bio dosta skuplji od prosle godine.
Povjerenik HDZ-a Vedran Grgurić: Dionice LRH treba prodati i uložiti sredstva u standard građana @ Matulji
Sada, kada Adris dobije novce za TDR može se očekivati i nešto u turističkom smislu. Jer pitanje, dali će taj novac se potrošiti samo na osiguranju.
Maistra bi mogla tražit nove mete te na taj način utjecati na dizanje valuacije u industriji. I naravno, otvara se pitanje šta bi bilo kad staviš Maistru i LRH zajedno??
Vlahović snima nove mete, BAT će zatvoriti Kanfanar?
“Iako dio analitičara napominje da je turizam branša s nižom razinom povrata, poznavatelji zbivanja u hotelijerskom biznisu kažu da bi moguća Adrisova meta mogla biti i opatijska Liburnija.”
-ovo prvi put čujem da bi LRH bio na meti Adrisa…komentari??
mozemo ocekivat 12-13 EBITA, vole oni platiti oni sta valja…a to bi bilo na ovogodisnju EBITU 170 mil…taman 2 milijarde
Jako je lijepo da se to pise, jer gdje se god pise u RH to znaci da ce nesto u biti i da ima dima
Zašto ne, uostalom mislim da bi grad Opatija puno lakše “probavila” ponudu za svoj dio od “dobrog dečka iz susjedstva” nego od nekog drugog
Vlahović snima nove mete, BAT će zatvoriti Kanfanar?
"Iako dio analitičara napominje da je turizam branša s nižom razinom povrata, poznavatelji zbivanja u hotelijerskom biznisu kažu da bi moguća Adrisova meta mogla biti i opatijska Liburnija."
Zanomljivo. A Adris namjerava zgradu Croatia osiguranja na trgu Bana Jelačića u Zagrebu prenamjeniti u hotel. Mogao bi tu uslijediti (relativno) brzi rasplet.
I u vecernjaku isti komentar 😀
mozdaje taj dobar poznavatelj zbivanja samo neki Ostojin pajdo 😀
tako da polako sa zakljucima a posebno brzinom 🙂 Vlahovic nije bas poznat po brzanju, ima covjek vremena 🙂
Pasu oni na cijelu turisticku regiju, a po meni je opatija uz dubrovnik najinteresantnija. Mi imamo hotele i u dubrovackom primorju i u portorozu. Zanimljivo, zanimljivo!
Dobro su placali prije par godina, a bili su i vrlo strpljivi. Nama je bitno da ne odemo prerano.