LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Haha, Već smo 6,85% u plusu…[emo_smijeh]

bitno od današnjeg trgovanja je da je barem 100komada prešlo iz drhtavih u čvrste ručice!

www.lociraj-popust.com

Ja se već ponadao da bi na 3.500 kn mogao upiknuti još 100 komada…

kad ovaj otp index mora kupit dionice je se oni ovdje igraju fondići na investoru nestignem ni pogleda kak se preskakaju

i kaj sad ili lrh ili sn meni se čini daje sn u prednosti kod preuzimanja

vidite kakva se kupnja pojavila ovo sa lrh mi nije jasno ako je baška otišla za

50milja onda je ureduda i lrh ode za 200€ samo pitanje kada ja nemam vremena čekati bilobi dobro da ode ove godine (dosta darko brate pa sa tobom smo od 2005

borimo sudove smo izgubili neki i osjedili) ati nama kaj si dal postavi kupnju na cca5500 pa da ljudi izađu ti prodaj za 7000 ili 10000(utopija)

Ako netko tko je 10 godina dioničar LRH smatra da je SNHO u prednosti kod preuzimanja, onda to valjda ima nekakvu težinu.

ma nisan ja onaj meštar analitičar (i sad se iste face vrte po novinama) koji su rekli da grobi nebu ispod 3500

i navlakuše da lrh vridi 10000 sijćam se 2007 da su govorili čak i 12000

ljudi ostali bez gaća sa popuš. tužbama (samo su fiškali zaradili)

budimo realni cijena oko 7000ok ali dajmo darku neki diskont i dođemo na oko 5500

dalibore
neki dan si spomenuo povrat investicije u roku 5-7 godina. nije li to malo prekratak rok za inv u turizmu?

a propos zanimljive debate lrh ili snho. bez grada opatije nema prodaje lrh, pa se po meni odgovor nameće sam.

Randopph nije to dalibor izmislio, vec je sehanovic jasno rekao na skupstini.

ma ovdije se čeka zaokruženi ciklus eventualna preuzimanja(istarbenz i drugi)kad se to završi onda se sijeda za stol i gotovo možda i ne prodaju ako je profit super

ja najsretniji da se ne proda, neka dođe do 700-800 mil prihoda sa EBIDA maržom od 35%, i ova dionica ce vrijediti 6000 kn, a snho 400 kn.

Ja bih ipak bio najsretniji da se proda. Na ZSE nije za očekivati da će se realno vrednovati ni prihodi ni marža, jedina nada da se dođe do koliko toliko realne vrijednosti je prodaja većinskog udjela.

Ima i tu istine….

Opatija – Prosječan gost u Opatiji ima 45 godina, visokoobrazovan je i troši 106,5 eura dnevno

Nemoj misliti na m2!

New Report

Close