LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je otišlo po bidu ili asku (ili je bilo sve gotovo u jednoj sekundi)?

ma dogovorena transakcija 100%

ps: da je otišo 101 komad, mam bi znali tko je izašao :))))

www.lociraj-popust.com

[emo_smijeh]
taj 101 će izaći samo ako umre [emo_namigusa]
a u međuvremenu je skupio tri takva paketa od kad je posato 101 [emo_cool]
on je zapravo ovisan o LRH samo to ne želi priznati [emo_smijeh]

Igore kako zasto? Pa u clanku pise da adris sredjuje hotel u centru zagreba. Dakle adris, a ne maistra. Mislim da je puno isplativije imati logistiku na jednom mjestu, nego da adris osnuje maistru2 recimo. Prije se govorilo da bi adris napravio dokap kroz pretvorbu duga u dionice, a sada se pruza mogucnost da se dokapitalizira sa unosom hotela u zagrebu.

Mario cemu panika uskoro ce rivp na 13kn, a lrh na 2000kn.

kupujem i ja 1 dionicu da mogu uci u klub LRH:):):)

Imam neki osjećaj da se nešto događa, netko je s razlogom rušio cijenu LRH ispod 4 000kn na malim prometima i sad jeftino dokupljuje, dok pogledajte što se događa na SNHO, do neki dan nije bilo kupnje, a sad je 5 000 komada i to paketi po 1200 komada. Na prodaji je jucer stavljeno 1200 komada po 210kn, dns se to gricka, i onda slijedi rupa na prodaji do oko 230kn. U svakom slučaju zanimljivo! Moguće da su pronašli kupca ?!

Imam SNHO i niej nagovor na ništa.

Netko radi ravnotežu u portfelju između lrh i Snho pretpostavljam

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Haha. Koliko emocija uz mali pad tečaja te malo veči promet.

Možda da se ponovno pitamo, zašto uopče investirati u LRH? Zbog poslovanja? Ili zbog preuzimanja? Ili zbog tužbe?

lp

Samo nek se trzi. Danas snho i lrh napravili 1/3 prometa na zse. Saznat cemo za mjesec i pol zasto je to tako.

@kanabis

ako je to ovo, onda treba dobro čitati: http://www.poslovnipuls.com/2015/05/26/suska-se-adris-grupa-u-centru-zagreba-otvara-luksuzni-hotel/
U naslovu piše adris grupa, a u tekstu se govori o Maistri. Osim toga da sa jednim hotelom dokapitalizira Maistru? Poanta je da ne vidim smisao dokapitalizacije, mislim da će zgradu kupiti Maistra od Croatia Osiguranja i otvoriti hotel sa 5 zvjezdica a ne Adris.

i kaj sad ili lrh ili sn meni se čini daje sn u prednosti kod preuzimanja

vidite kakva se kupnja pojavila ovo sa lrh mi nije jasno ako je baška otišla za

50milja onda je ureduda i lrh ode za 200€ samo pitanje kada ja nemam vremena čekati bilobi dobro da ode ove godine (dosta darko brate pa sa tobom smo od 2005

borimo sudove smo izgubili neki i osjedili) ati nama kaj si dal postavi kupnju na cca5500 pa da ljudi izađu ti prodaj za 7000 ili 10000(utopija)

Haha, Već smo 6,85% u plusu…[emo_smijeh]

New Report

Close