LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Igor9, 25.05.2015. u 11:21
Igore koliko zaradjuje soba mais, cisto da vidimo razliku naspram lrh?

Iako pišem o Maistri pišem na temi LRH kao odgovor kanabisu.

Dakle u 2014 godini su ostvarili 2,97 milijuna nočenja, s tim da se može smjestiti preko 33.000 gostiju dnevno. 2 970 000/33 000=90 dana popunjenost 100%, godišnja popunjenost 25% (0,25)

Ukupni broj soba (smještajnih jedinica za 2014 g.) = 11 474

Ukupni prihod 744,71 milijun

Prihod po sobi 744 710 000/(0,25*11 474)=259 616 kn/god.

ili 259 616/7,6=34 160 eur/god.

Ostajem otvoren za savjete oko metodologije izračuna

Paket je bio na 4800 ali dok je bio izvan dometa. Bilo je to desetak dana prije nego je kapitalni fond kupio paket od CO a to je bilo početkom veljače.
Cijena se kretala u rasponu 3600 pa je dotakla čak 4200 ali ipak sve na dnevnom prosjeku ispod 4000 kn.
Nakon što je prošao blok od 1659 kom po 3825 cijena je otišla iznad 4000 kn

No i ova cijena je iznad limita tako da nema naravno nikakvog čišćenja.

Nemoj misliti na m2!

hm, ovo je lijep paket od cca 1.900 komada, i mislim jedina izgledna velika kupnja ukoliko je KF zainteresiran…

www.lociraj-popust.com

Zna li se ciji je paket?

Igore ovdje su svi prihodi pribrojeni hotelima, a mais ima dosta kampova. Predpostavljam da je prihod po sobi 15% manji.

dao bi i ja svoj za tu cijenu

Svi prihodi su zajednički i od hotela i od kampova, dakle prihod po smještajnoj jedinici.

“Grupa Maistra trenutno raspolaže s 11 hotela s 1.920 smještajnih jedinica, 8 naselja s 1.948
smještajnih jedinica i 7 kampova sa 7.606 parcela. Ukupan kapacitet iznosi 11.474 smještajnih
jedinica u kojima se može smjestiti preko 33.000 gostiju dnevno”

Ne znam koliki je prihod samo hotela

dao bi i ja svoj za tu cijenu

aaaa stari ratni liburnijski druže…postavi se pa možda i poberu 😉

www.lociraj-popust.com

Kakvi igraci. Pa cijena vam je na ovogodisnjem dnu, a vi lupate po bidu. Postavite se na 4400kn i mozda vas poberu ako se paket zaista prodaje.

Buy limit je na 4.486 kn i tko želi prodati tu se može postaviti a onda bi mogli vidjeti da li će biti čišćenja ili ne…naravno u večim količinama…

Evo LRH je prepoznala ovo vrijeme kao idealno za preuzimanje drugih hotela ali nisu jedini;

Braća Pivac kupili poznati dubrovački hotel
http://www.poslovnipuls.com/2015/05/25/braca-pivac-kupili-poznati-dubrovacki-hotel/

Tko zna što radi ovo mu je prilka za podebljat poziciju, brzo će ljeto i postsezonski rezultati.. Još kad sve uđe u konsolidaciju

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/Qbg4GHhgE3bbgSDgUuVyNg==.pdf

ajmo dalibore neke kalkulacije 😉

www.lociraj-popust.com

New Report

Close