LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neadvnim akvizicijama smo na 600 milijuna prihoda….

Cijena dionice LRH 15% veca, SNH 40% veca….

Vidljivo iz aviona

Ivane iz kojeg to aviona gledas? Slazem se da je ostoja sve do sada uspio realizirati, ali ovo ipak treba pricekati.

Danas na kupnji velikih 11 komada. Ne znam dali je ikad bilo manje?

Ako može Dalibor nešto napisati da digne cijenu dionice.Ja sam kupio po 4250 a sad prvi bid 3810.

Dalibore gdje si?

Javi se?

Nisi valjda meni prodao a djelovao si tako iskreno!

Hvala!

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

Ja sam kupovao od 3.500 kn do 4.300 kn i pun sam kao brod, a u petak je Skupština pa ćemo vidjeti kuda plovi ovaj brod…osobno ću nazoćiti istoj…

Heh…..lako je tebi, kolega Plavac.

Ti si svoje zaradio na HMST, koliko mnogi neće zaraditi cijeli zivot, a posebno ne na ZSE, tako da tebi ništa posebno ne igra gubitak par desetaka ili čak i stotina tisuća kuna.

I dalje si u lijepom plusu. [emo_smijesak]

A tko će meni pomoći?

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

LRH mi je sada zamjena za HMST, firma je stvarno na mjestu i posebno mi se sviđa ovo širenje na inozemstvo-Portorož.

Istina ušao sam relativno kasno, jesenas sam počeo kupovati tako da mi je prosjek ispod 4.000 kn ali ne puno ispod i naravno puno sam uložio i stvarno za ovakvu firmu nemam bojazni, drugo veliko ulaganje mi je Valamar, to su firme koje stvarno vrijede i jedini rizik je da nam se zbog nekog Grčkog scenarije poremeti jedna ili dvije sezone ali mi smo daleko od toga i firme financijski dobro stoje tako da bi jako dobro to podnjele a jedna i druga se šire na inozemstvo ili imaju takve planove što bi nas u budučnosti štitilo i od nekakvog Grčkog scenarija u HR….

sve u svemu mislim da su to trenutno najbolje turističke firme na našoj burzi…

a LRH je firma koja po svim saznanjima ide na prodaju tako da to posebno treba vrednovati, ali eto strpimo se do petka pa ćemo biti pametniji…

valjda je Dujmić svjestan da zbog 30 radnika pred penzijom ugrožava turizam cijele mikro regije

Sa kupnjom dionica LRH u biti ulaziš u nelikvidnu priču. Sada ako ti smeta što na burzi nema likvidnosti…pa zato cijena može bez problema ići gore/dole par deset posto, onda možda LRH nije najbolja opcija.

Ali ako želiš napraviti neku dobru investiciju i pri tome nemaš problema sa tim oscilacijama…onda je LRH dobra priča. Jer trend je dobar, a evforije tek dolazi.

Danas je cijena ipak znatno veća od cijena na poćetku godine. A vjerujem, da kad dože neka pozitivna evforija…tada ćemo vidjeti i po više od 500 kuna rasti na dan.

Malo sam se umorio od pisanja 🙂
Danas sam malo čitao što se događa u Portorožu. Zaposleno je još 30ak radnika, uskoro se otvara i zadnji hotel.
Vidim da se u bilanci ponovo pojavio goodwill, mislim da je to rezultat toga što je portorož kupljen ispod knjigovodstvene cijene.
Znamo koliko nam je uprava napravila plusa kupnjom Cavtata, a i ova kupnja obećava.
Kad prvi rezultati pristignu i tržište će shvatiti što se događa.
Normalno da je po 1Q veći gubitak jer ako širite poslovanje rast će vam i gubitak u 1Q, ali isto tako će onda rasti i zarada u 2Q i 3Q.
E sad kome to nije jasno, taj sad prodaje 🙂

Nemoj misliti na m2!

Rekordne investicije u nekretnine u Europi

Rekordne investicije u nekretnine u Europi

nema se što puno pisati:

– sunce sija
– prema podacima iz turističkih zajednica gosti dolaze
– prema podacima iz Min Tur buking 2015 je na rekordnim razinama

gledajte u nebo

čekamo skupštinu (plavac, draž, dalibor…)

www.lociraj-popust.com

New Report

Close