LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo sad ide dolje. Vecina prati samo podatke sa mojedionice, a oni u svojim tabelama do kraja 2015 god nece prikazati realne podatke. Naravno svaki kvartal ce prihodi znacajno rast, ali to nece sprijeciti privremeni pad. Mislim da idemo ispod 4000kn. Za pametne zadnja prilika.

Naravno, zaduženje je knjiženo, a rezultat i prihodi po sistemu ttm/mrq koji prikazuju zadnja 4 kvartala neće ukazivati na trend. No nećemo morati čekati baš zadnji kvartal, već na jesen ćemo imati jako dobru sliku svega.

Ako je suditi po 1Q smješi nam se dobra godina. Hotel Kvarner je prošle godine kasnio sa otvaranjem a sada slijedeća 3 vikenda se ne može dobiti soba, a soba je skuplja nego u Ambasadoru. Čini i se da će po popunjenosti i prihodu po sobi preskočiti Ambasador.

Ali zato oni koji malo bolje poznaju situaciju i prate što se događa a ne samo vade pokazatelje sa portala su u prednosti.

Nemoj misliti na m2!

koliki je EBIT? Jel bolji u odnosu na prošlu godinu..Nisam stigao analizirati

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

A di su sada oni indeksni fondovi koji su trebali poceti kupovati?
S prometom od 50.000 Kn nece se napuniti za 6 mjeseci.

A di su sada oni indeksni fondovi koji su trebali poceti kupovati?
S prometom od 50.000 Kn nece se napuniti za 6 mjeseci.

Mislim da su oni baš ovo čekali. Kupiti jeftino od razočaranih nestrpljivaca koji su očekivali da će ova turistička kompanija izbaciti izvještaj sa dobiti u 1Q.
Ipak su to profesionalci [emo_cool]

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Razbija se polako cijena. Pametno se ceka da se naslazu nalozi na prodaji, pa ce biti ciscenja do 4400kn

stvarno nije u redu ako se ne pogura ispod 4000

ovi na kupnji se nadaju namanje 5000

ah baš sam druker (i dalje mislim da je izvještaj 1k loš)

Opatija proglašena najboljim turističkim mjestom jugoistočne Europe

opatija će imati najdulju sezonu tokom godine jer tako je nekad i bilo

101 sto je tu lose? Hotele smo jeftino kupili i sada samo treba cekat da ih ostoja poslozi. Na kraju godine cemo imati najbolje rezultate do sada. Da nije ostoje ne bi lrh preko 3000kn, a da je drzava to prodala nekom tajkunu izasao bi po 2000kn, a ne da kao sada docekas 6000kn.

Ovo sto pada cijena nema veze sa mozgom, no ne moze uvijek rasti. Do 15.5., odnosno do skupstine je prilika za nesto uhvatit. Poslije skupstine bi moglo biti burnije, a onda polako dolazi i 2q

bili su igrači i onada u kešu početno 200milja(mislim ameri ili tako nekaj) ,darko radi odlično posao oko preuzimanja ali -5 milja €€€€ jedan cijelogodišnji hotelijer nesmije si dopustiti Govorimo oko 10 posto ukupnog prihoda ako tko ima objašnjenje
nek ga pokrijepi

mi smo tu radi profita ili eventualnog preuzimanja a ne da uljepšavamo

lrh koja je i onako sjajna

p.s neki dam sam razmišljao o marginu sad nastupa oprez

jedna od rijetih kompanija koja ima toliki potencijal za rast da u 2 godine poveca prihode x2 a s time da i dodemo do ebide od 300 mil kuna

New Report

Close