LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dokapitalizacijom Liburnia Riviera Hoteli povećavaju temeljnu vrijednost na 900 milijuna [/url]

‘Crossing lines’ snimat će se u Opatiji[/url]

Nemoj misliti na m2!

a sta reci, i onda jos to sve mozes kupiti sa 30% diskonta….

Zse – neprocjenjivo

LRH se pojavila i na TV u Sloveniji.

U biti stara priča ali sa pozitivnim zaključkom – ništa ne rade suprotno zakonu…

Vidim da su sindikati krenuli u udruženu akciju. Interesantno mi je da ovog predstavnika sindikata iz LRH čak i gradski vijećnici i Dujmić nazivaju bukačem i ne daju mu podršku?
Što se tiče ovog o hrvatskim vinima u Metropolu mislim da je to privremeno dok se ne uspostave odnosi sa dobavljačima. Očito je tu bilo nekih problema jer podatak da su troškovi nabave u slovenskim hotelima do sada bili duplo veći nego je to u LRH ?!?

Nemoj misliti na m2!

Ma smiješno je ovo sve. Barem da bi bila neka nova vijest. No, sve to će polako se staviti u svoj, pravi okvir.

Ali bitnije je, da na istom portalu RTV SLO pišu vrlo pozitivno o Opatiji. OK, nije LRH ali dviga se interes za destinaciju na pravi način.

Opatija – Temeljni kapital Liburnia Riviera Hotela trebao bi se u ovoj godini povećati za 33 milijuna kuna, odnosno sa 866 milijuna kuna na gotovo 900 milijuna kuna. Takva odluka naći će se pred dioničarima društva na skupštini sredinom svibnja, a posljedica je prijedloga da se većina dobiti ostvarene u prošloj godini, koja je iznosila oko 35 milijuna kuna, reinvestira kroz dokapitalizaciju tvrtke.Nije teško izračunati da će time i četiri jedinice lokalne samouprave, odnosno njihova zajednička tvrtka Nova Liburnija osnovana s namjerom upravljanja dionicama LRH, povećati temeljnu vrijednost svoje imovine. Budući da lokalna uprava drži 25 posto dionica tvrtke, povećanjem temeljnog kapitala za oko 110 kuna po dionici, ”zaradit” će otprilike 8,3 milijuna kuna.Treba napomenuti i da je temeljna vrijednost LRH trenutačno značajno niža od ”stvarne” vrijednosti tvrtke, odnosno vrijednosti po kojima njene dionice kotiraju na burzi, a koje se kreću blizu razine od 4.500 kuna po dionici.Temeljni kapital povećat će i ”sestrinsko” društvo LRH, Hoteli Cavtat, i to za 18,4 milijuna kuna, čime će se ukupna nominalna vrijednost tvrtke popesti na 145 milijuna kuna.

stigao 1q na zse

www.lociraj-popust.com

katastrofa ovo se mora vratiti na 3200

A ja si mislim zašto smo u minusu!

heheeh samo neka prihodi rastu….

www.lociraj-popust.com

Nije ništa strašno, lani su imali 10 mio kn izvanrednog prihoda temeljem sudske presude. Dakle rezultat je bolji ako to apstrahiramo

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

kako nije strašno bolje bi bilo da rade sezonski

ako se ne mogu pokrit

New Report

Close