a sad treba pocistit ove ulagace kokosare do 4500. To lipo neka svak uzme po 2 komada ode dok si rekao keks.
a sad treba pocistit ove ulagace kokosare do 4500. To lipo neka svak uzme po 2 komada ode dok si rekao keks.
Može. Super. Moj je prvi. ( na prodaji).
Do sada sam mislio da je Plavac jedini koji ovdje jače ulaze, ali sad kad vidim da ima i drugih raspolozenih ( i platezno kvalificiranih ) investitora, kao Frankie, bojim se da bi moglo usfaliti dionica na asku…..
kvart99, pozitivan trend za LRH tek je poćeo.
Nema puno dobrih alternativa. I zato očekivam, da neće puno dioničara LRH stavljati dionice na ponudu.
Jer treba znati, da kad se valuacije promjene (to što smo ujutro pisali ja i daliborop kad ide sa 9 EV/EBIDTA na 12 EV/EBIDTA)…promjeni se i fokus ulagaća. LRH puno godina uopče nije bila na tapeti investitora. Čak i danas, zbog malog free floata nema puno trejdera. Ali nas koji investiramo sa dužim razdobljem u mislima…nas ima malo više 🙂
LRH je dobro posložena i vođena hotelska kuća sa solidnim kapacitetima na 3 lokacije u dvije države i kao takva sigurno interesantna potencijalnim kupcima iste, a s obzirom da je prodaja firme i najavljena jednostavno bi bio grijeh ne biti unutra…[emo_smijesak]
Poceli sa 2 dionice SNHO.
@baja
Samo jedno pitanje – tko će platiti konzultante i troškove prodaje – LRH ili SNHO?