LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo, za danas je dovoljno 🙂

www.lociraj-popust.com

Evo što naš gradonačelnik kani sa turizmom do 2020, pročitajte u srdišnjem dijelu lista grada Opatije
http://www.opatija.hr/files/file/list-opatija/2015/179/index.html

Kamelija, simbol Opatije!

Zanimljiv tekst je iz TZ Opatije
Kada se uzmu u obzir kapaciteti Opatija ima prosjek od 143 noćenja po raspoloživom krevetu !!! Po tome su daleko na prvom mjestu i nitko im nije ni blizu. Zanimljiv je i podatak da je u prosincu Opatija ostvarila 10% svih noćenja u Hrvatskoj !! (i 50% na kvarneru)

Npr Dubrovnik u siječnju je ostvario približan broj noćenja (28.539) ali Dubrovnik ima preko 25.000 ležajeva, a Opatija ima 7.455 ležajeva.

Nemoj misliti na m2!

imho samo ulazak u crobex bi mogao donijeti rast cca 10%

… kao dioničar SNHO koji je sada direktni vlasnik dionica LRH i ja bi volio da cijena ulaskom u CROBEX poraste, no na primjeru RIVP – čini mi se da na žalost nije bilo takvog odaziva investitora – možda griješim!?…

RIVP je imala dosta prodavatelja, ovdje ih nema, a indexni fond mora kupovati..

www.lociraj-popust.com

RIVP je imala dosta prodavatelja, ovdje ih nema, a indexni fond mora kupovati..

… znam za indexni i to može imati nešto utjecaja – 10% mi se čini puno… znate li možda koliko indexni mora kupiti i postoji li neki propisani rok za isto!?…

Indexni mora uskladiti portfelj fonda u postotku koliki ponder je dotična dionica. Matematika nije jednostavna, i naravno imaju nešto vremena da to usklade ali ne mogu dugo razvlačiti jer se onda razilaze sa indexom. OTP indexni ima imovinu oko 110 mil kuna, oni će trebati nekih 400-500 kom max onako u grubo.

Nemoj misliti na m2!

Indexni mora uskladiti portfelj fonda u postotku koliki ponder je dotična dionica. Matematika nije jednostavna, i naravno imaju nešto vremena da to usklade ali ne mogu dugo razvlačiti jer se onda razilaze sa indexom. OTP indexni ima imovinu oko 110 mil kuna, oni će trebati nekih 400-500 kom max onako u grubo.

… da – praćenje odnosa u crobex-u i kupovina po istom je logika koju sam i otprilike i pretpostavljao, dakako – hvala dalibore na procjeni i odgovoru (:OI…

Bernardin

Članak o Bernardinu, no za nas važno je pročitati koliki su bili prihodi Metropol resorta. Prema Delu to je 9 mil eur (ja sam u kalkulaciju stavio 60 mil kuna što je 1 mil eur manje )
Kažu da je to 120.000 noćenja što je prihod od 75 eur po noćenju ili ispada da je prihod 19.600 eur po sobi

Nemoj misliti na m2!

kako na top 10 piše da je vlasnik nonolus ako više ne postoji 🙂

Bernardin ima 15% veci prihod po sobi od lrh. No to je jos uvijek relativno nizak prihod s obzirom da znamo sto se tamo moze napraviti. Sve nase destinacije imaju itekakvu sansu rasti. Samo neka ostane u nasem vlasnistvu sto dulje

kako na top 10 piše da je vlasnik nonolus ako više ne postoji 🙂

Tko je rekao da Nonnullus više ne postoji? Prije 6. 3. se neće upisati pripajanje u Sudski registar

New Report

Close