LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma postoji ali je neusporediva 🙂

Nemoj misliti na m2!

pa analizirao ju je među prvima u prethodnom članku

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Al ove je sad kao detaljnije, na miru i usporedjujuci ih medjusobno 😀
sad kad zvizne ekstra clanak o LRH 🙂

Bloger nam dao svoju prvu analizu turistickih tvrtki 🙂
Sve redom 🙂 7-8 tvrtki sve do solarisa, turisthotela i losinjske
A LRHa nigdje 😀 kao da ne postoji 😀
Smijesno 🙂

A što je on neki javni servis pa je kao dužan objavljivati uopće išta, a kamoli nešto što bi mi željeli?
Koliko sam shvatio njegov način investiranja, ne zanima ga nešto što je već na visokom stupnju razvoja/zarađivanja i gdje može zaraditi maksimalno nekoliko desetaka posto, već firme na kojima će u puno dužem razdoblju dići barem par stotina %.

nije nista duzan 🙂 boze sacuvaj
pa komentirao je i sve najrazvijenije i najvece
a i posredno (preko SNHO) ulozio je i u LRH pa me tim vise cudi sutnja 😀 bas za LRH jer jako sam rekao ako je analizirao sve od RIVP, PLAG, MAIS, pa do TUHO kako je nenamjerno mogao preskociti bas LRH 🙂

Onaj plac u Mošćeničkoj dragi što je prodana po 490 EUR / m2 nema ni pristupnu cestu, niti se za sada može na njemu nešto graditi dok se to ne riješi !!!

Baš sam si mislio zašto je tako jeftin :))))

Prodan najskuplji vinograd uz more

Vidim da sad ovi linkovi ne rade u cijelosti. Noćas ih se moglo pročitati cijele pa da onda prepričam.

Što se tiče ovog vinograda, općina je prodala 2 placa po cca 490 eur po m2.
Na tom zemljištu se mogu graditi obiteljske kuće ili vile sa max 2 nadzemne etaže. Navodno tvrtka koja je kupila tu planira sagraditi 2 kuće.

Problem je što za sada se ne može vaditi ni građevinska dozvola jer plac nema pristupnu cestu koja se tek treba raditi, a još nisu riješeni ni imovinski odnosi oko trase kojom cesta treba ići.

Što se tiče ovog drugog teksta, Eduard Grizilo predviđa da grad Opatija može za svoj paket dobiti i dvostruko više nego je sada vrijednost njihovog paketa (300 mil kuna). Po njemu Opatija treba prodati paket ako kupac bude neka velika i "poštena" hoteljerska strana kuća i uložiti novce u infrastrukturu.
Prvenstveno spominje izgradnju luke jer su na turističkom sajmu u Miami gdje su 2 godine (Dujmić i njegova ekipa u kojej je Grizilo) za redom išli shvatili da moraju sagraditi luku za cruzere i mega jahte. Naknadno procijenjuje da će Opatija za paket dobiti 500 mil kuna i da će cijena dionice otići nebu pod oblake.

Kad već spominjem ovo sa lukom i putem u Miami, oporba proziva Dujmića da tamo je išao i da forsira luku zbog svoje privatne tvrtke koja se bavi baš snabdijevanjem mega jahti i cruisera :)))
Oporba ima pravo, pozdrav iz Opatije!

[/quote]

Kamelija, simbol Opatije!

Pa tko sad prodaje ovolike količine po ovim cijenama uzevši u obzir sve dostupne i potrebite informacije?
Ne sviđa mi se a možda sam samo paranoičan!

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

http://www.seebiz.eu/kvarner-u-sijecnju-cak-29-vise-nocenja/ar-105455/

evo malo da se približimo 5000

…Koliko sam shvatio njegov način investiranja, ne zanima ga nešto što je već na visokom stupnju razvoja/zarađivanja i gdje može zaraditi maksimalno nekoliko desetaka posto, već firme na kojima će u puno dužem razdoblju dići barem par stotina %.

S ovim se slazem. Dokaz za ovo je Petrokemija i Djuro Djakovic.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Eh slabo se komentiralo danas, a preko 100 komada protrgovano sa prosjekom preko 4000,00, cijena se utvrdjuje, a cvrste ruke skupljaju sve vise..

www.lociraj-popust.com

Evo konačno neko stavio u tablice i LRH
Sutra u jutarnjem prikaz poslovanja 5 turističkih divova.
Među istima je i LRH. Lijepo izgleda postotak povećanja dobiti od preko 200%
I to nismo dizali dobit na nekim simboličnim razinama. Malo čudno izgleda da LRH ima dobit kao i Rivijera koja ima 3 puta veći prihod!!
Ali neka, prave stvari tek slijede. Ove godine probijamo novu stepenicu. Dali će se i dalje prikazivati ovolika dobit i nije toliko važno, sada treba pametno utrošiti zarađeno.
Naravno da navijam da prodaju i nešto imovine jer svi mi volimo vidjeti rast prihoda makar i bili od prodaje imovine, no sve to ima smisla samo ako je u svrhu rasta poslovanja. Ovo su dobre godina za zauzimanje pozicija. Rijetko koja branša ima ovakav priljev novca, a u prednosti su tvrtke koje su sada krenule u širenje i investicije. Zbog opće krize to nikad nije bilo povoljnije. Oni koji su kupovali ili gradili prije 6-7 godina sada zaradu troše na povrat skupih kredita za preplaćene nekretnine i zemljišta. LRH je zbog zakašnjele privatizacije u prilici da kupuje povoljno jer neki vlasnici nemaju izbora, stisnuti od vjerovnika prodaju ispod cijene.
Nadam se da će uspjeti pronaći još kakvu dobru priliku.

Nemoj misliti na m2!

Pa eno im kraj Splita. Mislim da se nije prodalo. http://www.slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/208122/Default.aspx

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close